köszönöm!
Nem voltunk itt, mindjátz nézem :)
tiszteletteljesen kérdezem a legutóbbi feltöltésem fennakadt a rostán?
esetleg van mód arra hogy megtudjam, ítészek véleményezték-e már vagy csak üljek türelmesen, időzavar okán?
Gyoreb: Jókat olvastam az adott obiról a neten...
Mélységesen egyetértek adminkával :D
Abból, amit látok (képeid) minden bántó szándék nélkül azt kell mondanom, hogy előbb használd ki a mostani felszerelésed tudását.. nem egy telétől fogsz jobb képeket csinálni!
Üdv Mindenkinek!
Szeretném kikérni a véleményeteket erről az objektívről: Tamron 70-300mm F/4-5.6 SP AF Di VC USD egy Canon 1100D-hez szánnám, én úgy gondolkozok, hogy a vázat cserélném majd a távoli jövőben.
Köszi a segítséget előre is, remélem érhető voltam.
ezt megnezem, azert hasznalom a PS 5.1-t mert csak az kezeli a canon RAW-t, aminek a kiterjesztese CR2, vagy a canon sajat raw konverteret is hasznalhatnam, de az nagyon kezdetleges:)
Én is rawban fotózok, viszont a PS raw konverterében a zajszűrő szerintem nagyon rossz, én azt sosem használom.
Ha érdekel: imagenomic noiseware professional
Deadness: az a gondom, hogy főképpen itthon élő vadállatokat szeretnék fotózni, természetet járva vagy vadászlesen várva a fenséges állatra :) Mondhatni mégcsak ismerkedek a géppel, hát még tanulnom kell hozzá sokat.... Nem volt semmi bántó :)