Értem! Köszönöm h leirtad, megfogadom a tanácsodat!:)
hat, hogy is mondjam, a fotozas szabad muveszet, mint minden muveszetben itt is a muveszre van bizva h mit miert mutat, hogy mit hogyan mutat be, de ha tul szukre vagsz egy fotot, olyan erzese lesz egy nezelodonek h mintha valamibol kiakartad volna ot hagyni, szorongo erzest keltesz benne, nem esztetikus mert el is vonja a nezelodo figyelmet, persze, van eset amikor epp ez a lenyeg h egy bizonyos dologra oszpontositson, pl. egy egesz close shot, ahol epp a modelled szemet akarod kiemelni, vagy a szeploit, pl. ott lehet egesz szukre vagni, mert epp az a celed h ezeket a dolgokat kiemeld, de a te esetedben ahogy a fotoid nezem, nem ertem h miert vagod annyira szukre, mintha rejtegetni akarnal elollunk valamit, ez az en velemenyem, nem kell kez penznek venni:)
Hello! Vki eltudná nekem magyarázni részletesebben, h mért baj az ha szűkre vágom a képeimet! Köszi előre is :)
nincs mit, remelem tudtam segiteni:)
Oksa köszike! Holnap ki is próbálom! A kis angol nyelvtudással lehet bajok lesznek de majd kiderül! Köszönöm! :)
figyi bodykrisz, van egy program, az a neve h "webite x5-v8 evolution"
toltd sem es probalkozz vele, konnyu kezelni, egyszeru felhasznalo barat kezelo felulete van, egy kis angol nyelvtudassal egy ketto ossze roffintesz magadnak egy pofas kis oldalt, zenei alafestessel, animacioval, pont mint a nagyok, keress ra a guglival.
Nyomika értékelem a segítséged de meg mondom őszintén egy kukkot sem értek! :D Lehet jobb lenne szakemberrel csináltatni egyet?
Köszi Deadness, valami ilyesmire gondoltam. Miért nem jó nagylátószöggel portrét fotózni? Ha éles a kép akkor sem?
Utomunka nálam photoscape egyelőre. Van már photoshopom is, cs4 is, cs5 is, meg könyvet is töltöttem, de azt sem tudom mihez kezdjek, hol induljak neki. Egy portrénál miket érdemes/kell utómunkálni? Csak címszavakban.
Üdv: Vanda
jaj, deadness, csak okoskodtam, nem is tom h mirol beszelek:):P:P, de ha sajat weblapot akarsz csinalni kedves Bodykrisz ami sajat felhasznalasra valo, nem reklamozol semmit, nem eladasra keszitesz web lapot akkor ajanlani tudom a "webite x5-v8 evolutiont" a free valtozatban 5 oldalig nyujt tamogatast, kulombozo presetalt temakkal es beallitasokkal. de csak mint magan felhasznalo hasznalhatod, es mindig a logojukat kint kell hagynod, en nem hasznalok ilyet mert foglalkozok honlapszerkesztessel es ahoz nem lehet felhasznali, ezert http vagy php, de jol hasznalhato kis program, ha csinaltam valakinek oldalt es magam szemely volt, akkor en is szivesen hasznaltam mert par klik es pofas kis oldalt tudsz megszerkeszteni:), remelem tudtam segiteni:)
Sziasztok! Hobby szinten fotózok. Most kaptam egy komolyabb gépet amin már lehet állítgatni dolgokat. Hiába olvasom a leírásokat rájöttem csak gyakorlatban tudok fejlődni. Sok helyen olvastam,hogy zajos a kép. Mit jelent a képzaj? És mitől lesz igazán jó egy kép? Mik a legfontosabb beállítások?