Vagy bárki más véleméyne is érdekel, hogy mitől jó egy kép.
Ok, ezt olvastam már. Konkréttabban érdekelt volna a te saját értékrendszeret, hogy mik azok a momentumok, amik neked fontosak. (Általánosságban érdekel, nem kimondottan a saját fényképeim miatt, azokról tudom, hogy tucat jellegűek és nem is művésziek.)
van még 2 aktív.. aktívak amikor saját képet kell engedélyezni...
Vanda, nézd csak :)
http://fotozok.hu/index.php?lap=szabalyzat.html
Erről volt már pár igen kemény vita, úgyhogy megelőlegezvén a rágalmakat:
- nincs semmilyen szubjektív megítélés - ha a szabályzatban foglaltaknak megfelel egy kép, kikerül
Egyébként 2 aktív adminisztrátor van, én és Agi622, mi szelektálunk.
Krampusz hozzászólása nyomán felmerült a kérdés bennem. Milyen szempontok alapján dől el, hogy melyik kép tetszik vagy sem? Deadness Te bírálod az összes képet? Te mit nézel egy képen?
Nyomika, azokra nem gondolsz, akik semmilyen programozási nyelvet nem ismernek? :D Ez most ilyen nagyon kocka beszólás volt :D
ez tényleg egyszerű, olyannyira, hogy egy kukkot sem értek abból amit írsz :DDD (ez az én szegénységi bizonyítványom, tudom én :D)
ird meg http-n, vagy php. egyszeru dolog, ismerni kell a kulombozo parancs sorokat, megirod notpadba es felnyomod ftp-n keresztul egy altaladd megvett domenra
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Weboldalt szeretnék készíteni magamnak, de fogalmam sincs hogy hogyan kell és melyik lenne a megfelelő aminek a kezelése sem bonyolult. Nem tudom, hogy tudna e valaki segíteni!?
Erre nincs recept.
Nekem van egy nagyon egyszerű, tapasztalaton alapuló véleményem azért erről.
Szerintem egy fotósnak előbb meg kell tanulnia a tipikus fotós szabályokat betartani, és alkalmazni, minőségileg is és komponálás tekintetében is. Ne legyen kiégés, bebukás, levágott ízület, rossz kompozíció, nagylátószöggel ne fotózzunk portrét, stb... ilyesmik.
Ha ezek megvannak, és képes az ember ezek szerint a szempontok szerint kiváló képeket csinálni (vagy legalább elfogadható szinten), akkor el lehet kezdeni:
- egyrészt komolyabban utómunkázni
- másrészt a szabályok szerint hibának számító dolgokat tudatosan használni (addig úgy is látszik majd a képről, hogy a tudás/tapasztalat hiánya miatt rossz :)
Nagyjából ennyi. :)