Na hát ez extrém volt :D Tényleg, nagyon kevés fény volt. Egyébként pedig maximálisan egyet értek veled, amíg zajban rossz vázam volt, én ISO 400-at se nagyon szerettem már használni, ezzel viszont nagyon bátran megyek ISO 3200-ig is, mert tényleg nincs csúnya zaja, semmi digitális színzaj, ez teljesen elfogadható szemcse szerintem.
ja, persze, lattam, de ilyen fotot csak probalol keszitesz, vagy extremebb esetben, de egyebkent nem dolgozol 3200 isoval. legalabb is en soha nem dolgoztam magasabb mint 1600 isoval.
Nem tudom látod-e, hogy az expó rendben van, akkor gondolom azt is összeraktad fejben, hogy ekkora iso-ra volt szükség 2.8-as rekesz mellett, ez ilyen egyszerű :)
ja, de az mar zaj:), egyebkent meg miert akar valaki 3200as isoval fotozni?:P
A 3200-n én tényleg nem tudom hol látsz bárminemű zajt. Ha van is valami, az olyan, mintha finomszemcse lenne.
2000ig okes, aztan mar elegge zajos:), de nagyon is nem rossz:)
Nyomika!
ISO 2000
ISO 3200
ISO 4000
Csak egy kicsit hadd büszkélkedjek már :P
es azert az az avatar kepem, az egy 8mm kisfilmes kamera:), brezsnyev idejebol:D:D
@Mvanda: rendes korulmenyek kozott en filmezessel foglalkozom, fotozas az hobbi, es be be ugork fotozni ha szukseges, de fokent videozassal foglalkozok:)
en azert annyira bator nem vagyok, pedig a canon zajszurese is nagyon jo, igaz, viszonyitasi alapom a nikonnal nincs, neha hasznaltam 1600as isot, torta fotozaskor, elso tanckor amikor nem volt, vagy csak eppen keves volt a vilagitas, de amugy is RAW-n fotozok, es ott kulon kell PS-n beallitani a zajszurest:), nem azt mondtam h nem elfogadhato a 3200as isoja a nikonnak, csak nem szokas olyan magas ertekkel fotozni:)