A múlt heti "szerelem" c. téma nyertese: Katka87: Aphrodité c. képével!
Gratulálunk neki! :)
Az új heti témánk elég aktuális: Nyár
Nevezési határidő: 2011. július 16-a szombat 23:59 perc
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a szavazatokat! :)
Ha esetleg nyernék a következő heti témára a Nyár témakört szánnám. Tehát minden ami ezzel az évszakkal kapcsolatos. Tudom hogy ez egy tágabb témakör ezért címszavakban írnám le nagyjából mire is gondolok: hőség, fagylalt, vidámság, fürdőruha, vízpart. 74 éves melegrekord dőlt meg ezért gondoltam hogy ez talán jó témakör lenne. :)
Üdv,
Katka
Én is úgy veszem észre, hogy Katka kezdhet gondolkozni a következő heti témán... =o)
Szavazatom: Katka : Aphrodité
Hello:) Eddig elég egyértelműnek tűnik minden:) Tovább erősíteném én is a szavazatommal: Katka kicsit modernebb karkötős, körömlakkos Aphroditeje:) Jó ötlet volt a görög mitológiából meríteni.
Sziasztok !
Lecsúztam a heti témáról , mivel a nyitóoldalon a kisablakban , nekem még mindig a " félelmek és fóbiák " kategóriát hozza !
Egyébként én is Katka fotójára szavazok !
De hát , így jártam , majd legközelebb !
Sziasztok! Úgy látom mindenki Katka képére szavazott... Ez nem is baj tényleg szépet alkotott... De nekem ami szerelemmel kapcsolatos az inkább Vikcsii "szerelem" nevű képe mert ez kifejezi az érzéseket és nagyon hangulatos ...
Katka - Aphrodité c. képre szavaznék!
Sziasztok!
Egyetértek Pestissel ezen a héten elég vékonyka volt felhozatal a Heti témában.
Akire a voksomat adom: Katka - Aphrodité c. képe. Indoklás: látszik a befektett munka, az átgondoltság és a kivitelezés.
Továbbá amelyik kép még tetszett: Zoee - Single Life c. alkotása.
Üdv,
Attila
Gratu Katka. :) A múlt héten semmire nem volt időm, de erre a témára tuti h nevezek. :)