Originalcube: Dark story-ra szavaznék.
No... Elég félelmetesre sikerült ez a hét, még most is ráz a hideg, ahogy végignézem a "HETI TÉMA" képeket....
Szavazok, és izgatottan várom a győztes által kitűzött következő célt! =o)
Nekem blackswan - Under your bed... című képe tetszett a legjobban, bár nekem is nehéz volt a döntés, hiszen szinte mindegyikre szavaznék legszívesebben!
Hát akk én is szavazok: Bodkrisz - Szamara visszatért c. képre szavazok.
Azért mert sztem (habár nem láttam a filmet) visszadja a film hangulatát. Nagyon jó lett.
Am grat mindenkinek. :)
Szasztok!
Hazatértem, végetért a buli! :)) Remélem midnenkinek olyan jól sikerült a tegnap este, mitn nekem! Igaz, hogy jópár képkocka hiányzik, de azért maradt egy maroknyi emlékem... :D :D :D
Ha jól tudom Vasárnap van, így megkezdeném a szavazást! Rengeteg jó kép született megint, büszke vagyok Rátok édeseim!!! :D Nagyon nehéz dolgom van megint a döntésnél, legszivesebben 3-4 képre is szavaznék, de sajnos csak egyre lehet...az az egy pedig Attesz - Beülsz a székembe? fotója!
Gratulálok Mindenkinek a héthez! Csak így tovább!!! :))
Üdv
Köszönöm szépen Mindenkinek a szavazatokat! Nagyon meglepődtem, egyáltalán nem számítottam rá, hogy megnyerhetem ezt a hetet is! Gratulálok minden nevezőnek, nagyon jó hetet zárhattunk le, csak így tovább!! :))
Az új heti téma: Félelmek és Fóbiák
A téma ajánlója: Pestis, aki az előző heti "gasztronómia" nevű pályázatot megnyerte a "Szomszédunk" itala c. képével.
Hát gratu Pestis.Az új téma meg...húúúú... :D Erről a témáról nekem a fűrész c. film jut eszembe...szal sztem ebból lesz vmi...
Ha 2012-ben lennénk akk könnyebb lenne félelmet fényképezni..állítólag jön a világ vége...ami egy nagy kamu..de ha mégis jönne...akk sztem mindenki nyerne.. :)
fuuu, nagyon.... de nem tudom miért...még nem is láttam....:D:D de nagyon félelmetesek :( !!!
A tornádótól félsz Dorothy? :D :D :D
Sziasztok! Én is szavaznék! Nekem nagyon tetszett Bodykrisz - Szamara visszatért képe! Számomra ez a legijesztőbb....
Pestisnek köszönöm a szavazatot!