Szaszidi "lekker"-jére adom a szavazatom. :)
Sziasztok!
Sok jó képet láttam ez e Heti Témában. Sok érdekes fotó született.
Amelyik kép a leginkább tetszett az Pestis - Szomszédunk itala című képe. Igazából azért mert első ránézésre ez fogott meg. A tükröződések, a színek, a szerkesztés nagyon találó.
Szaszidi - Lekker képe is nagyon tetszett. Szép kompozíció.
Tetszett még, Panda - Káposzta saláta alap és Blackswan - Boros c. képe is.
Köszönöm Kovattilának és Deadness-nek a szavazatot. :)
Katka87: Coffe
Mert: látható benne a belefektetett munka, nagyon igényes, ízléses, letisztult, bámulatos mélységélességgel ellátott, gondosan megkomponált kép.
Volt még egy, illetve kettő, amin gondolkodtam:
- Szaszidi: Lekker
Felül kicsit zajos, és a 22-es rekesz miatt már elment fényelhajlásba a dolog, tehát nem olyan éles, mint lehetett volna, a borosüveg tetején már elég erősen látható a probléma. 22-es rekeszt kitobival már nem szabad használni, 11-16 között is sok már időnként.
- Blackswan: boros
Szintén ötletes, hangulatos kép, de ott a zaj és a pohár enyhe balra dőlése miatt nem tökéletes számomra a fotó.
Na, ez jó kis hét volt egyébként, csak így tovább! :D Lassan én is beszállok már... de alig van időm fotózni. :(
De.. hát ez nem igaz! :D Fél 9 van, és már döngetitek az ajtókat, hogy mi legyen a következő téma :D
Még gondolkodom két kép között. Épp "elemzem" őket!
De.. hát ez nem igaz! :D Fél 9 van, és már döngetitek az ajtókat, hogy mi legyen a következő téma :D
Még gondolkodom két kép között. Épp "elemzem" őket!
De még mindig nem szavaztál.... :D
jó ötlet döntsön az elöző heti nyertes,
Hé, én még nem szavaztam, és éjfélig még becsúszhat 1-2 szavazat! :D
Okés! Pestis dönt!
És kíváncsian várom a jövőheti témát! :)
Pestis - szomszédunk itala