Pestis, gratulálok. :)
KD... nekem ma jön meg ugyan az a gép.Már izgulok :))
Gratula Pestis. :) Szerencsére holnap lesz meg az új gépem (fuji s1800) és azzal már jobb minőségű képeket tudok készíteni mnt a jelenlegivel. :) Sztem én is küldök majd egy képet. :)
Jah, és még annyi, hogy ha elfogadjátok a témát, nehogy telibefotózott töltöttkáposztákkal legyen tele majd a főoldal...!! :D :D
Tessék szépen művészkedni!!! :))
U.i.: Igazán nincs mit Attesz! :) Ezt is lefelejtettem az előbb... :D
Úgy néz ki valóbban nyertem...bár még nem hivatalos... :)
Köszönöm Mindenkinek a szavazatokat! Megtiszteltetés számomra ez a győzelem! Főleg, hogy eddig én vagyok az egyedüli férfiú aki le tudta győzni csodálatos hölgy tagjainkat! :)) Lehet kicsit feminin vagyok...?? :D :D
Nah, hát akkor rmeg is adnám a következő heti témát, hogy minnél több idő legyen rá! Sokat gondolkodtam rajta, mert olyat akartam, ami nem túl bonyolúlt, de azért van benne kihívás...
A Gasztronómia mellett dönöttem! Ami ugye nem csak az ételekre szűkíthető, hanem ide tatoznak, az italok, a tálalás, az elkészítés, stb...
Remélem tetszik! :)
Üdv Mindenkinek!
Sziasztok... Nekem kezd úgy tünni, hogy Pestis fog nyerni...:-) Kiváncsi vagyok mi lesz a következő Heti téma...
UI.: Köszönöm Pestis, hogy szavaztál rám így legalább van egy pontom....:-)
Pestis:Key of my life a nyerő szeritem.
Sziasztok! Én is Pestis: Key of my life cÍmű képére szavazok.:) Nem is tudok mit hozzáfűzni, egyszerűen fantaszikus az a kép. : )
Köszönöm! :))
Remélem nem túl nehéz témát találtam ki! Sok sikert Mindenkinek!!