Sziasztok! :) Bár még nincs kikiáltva, de az én képem találtátok érdemesnek a heti téma győzteseként, amit nagyon köszönök mindenkinek! :)
Mivel szeretett adminunk, Deadness fesztiválozik, ezért nem várom meg, amig hivatalosan is kimondja "győzelmem", mivel igy is kevés az időnk a képek elkészitéséhez.
Sokat gondolkodtam, mi lenne az a téma, ami talán jobban inspirálná a társaságot, és amitől belendülne egy kicsit ez a heti téma dolog.:)
Így egy olyan téma mellett döntöttem, ami szerintem mindenkiben ott van egy kicsit. Legalábbis remélem :)
E heti témánk kedves fotózok.hu társaim, legyen a Retro ! :)
Fogadjátok szeretettel, ízlelgessétek, és alkossatok! :)
Pusszantás mindenkinek, jóéjszakát!
Ági képére adom a szavazatom. Ami fogva tart...:)
Sziasztok! Én is szeretnék szavazni TibiG "Még egy utolsót" képére!
Ági:fogva tart. című képére szertnék szavazni.Nagyon tetszik.
Egy privát megjegyzés:sajnálom,hogy lecserélted a profilképed,hiányzik az az igéző tekintet :)
Ági: fogva tart. :) Már bánom, hogy tegnap nem ajánlottam be, most meg már lemaradtam róla... :)
Grat Néki! :)
És gratula minden nevezett fotóhoz mindenkinek!
Üdv
Ági622: fogva tart. szerintem ezen a héten neki sikerült a legjobban visszaadni a képen a függőség érzését.
Mivel a heti témára jelentkezett képekből volt, ami nem lett engedélyezve a tegnapi napon, ezért meghoszabbítom a szavazás határidejét holnap, azaz hétfő estig, mert nem lenne igazságos néhány jelentkezővel.
Sajnálom a kellemetlenséget.
Most már ideje nekem is beszállni a szavazásba! :)
Agi622: Fogva tart
Katka, ne hülyéskedj.... :) szerintem csak nem vették észre! :) De én láttam őket, és néztem is egy nagyot! :) Én pont a te képedre szeretnék szavazni! :) Méghozzá a Szín kavalkád címűre! :) Minden elismerésem, ha azokat a színeket a körmödre teszed :D:D:D Nagyon aranyosak! :)
Nagyon jó ötlet!!! Eskü, hogy nekem is ilyesmi járt a fejemben egy esetleges győzelemnél... :))
Gratula a megnyert héthez! :)