HETI TÉMA
1455 hozzászólás
2011-06-06 02:18:48 #820

Én magam is úgy gondoltam, hogy döntetlen állás esetén átadom a győzelmet, teljesen egyetértek a döntéssel! Így legalább nem nyomja vállamat a téma kitalálásának súlya. :D

Először tetszett, hogy győztesként feldobhatom a témát, de ez nem is olyan egyszerű mint gondoltam... :))

Gratula Blackswan!! Jöhet valami jó kis új hét! :))

Köszönöm Mindenkinek aki az én fotómra szavazott! :)

Üdv

1562 hozzászólás
2011-06-05 22:43:01 #819

Ha döntetlen születne, méltányossági okokból Blackswan lenne a nyertes. Azt viszont megígérem, hogy a következő heti témába beszállok én is, mert most ez kicsit tényleg gyenge hét volt, és minél több nevezett fotó van, annál izgalmasabb a dolog. 

1627 hozzászólás
2011-06-05 22:36:14 #818

Feldobunk egy érmét... :D:D

77 hozzászólás
2011-06-05 22:28:13 #817

Tényleg ha dönetlen lesz akkor mi a helyzet???? 

1627 hozzászólás
2011-06-05 22:14:06 #816

Sziasztok! Igazából egy "gyenge" hetet zárunk a heti témákat illetően... És ez nem feltétlenül a téma hibája szerintem, sőt, hibáról nincs is szó! Az egyetlen baj szerintem az volt, hogy hat nap kevés arra, hogy egy ennyire összetett témában egy igazán jó, és ütős kompozíciót ki tudjunk gondolni. Én is azt hittem hétfőn, hogy rengeteg lehetőséget rejt a téma, ki is gondoltam egy pár kompozíciót, csináltam is pár képet, de nem tartottam őket érdemesnek bemutatásra. Ha lett volna több időm, biztosan ráfekszek a témára jobban. 

Jó kihívás volt mindenkinek, azt gondolom. Pestis felgyújtotta magát...hát, azt soha nem felejtem el... :D Zoee hatalmas ötlete szintén nagyon jó volt. Szaszidi képéből hiányolom kicsit a fényeket, és az élénkebb színeket... Blackswan ötlete, és kreativitása most sem ismert határokat.:) Viszont hiányolom a kép letisztultságát. Talán a fókuszt a vízben lévő kőre és virágra kellett volna rakni. Attesz tűz és jég című képei is jók lettek. Viszont itt sem érzem a kompozíciót tökéletesnek! Szerintem ő is sokkal többre képes.

Zavaros téma volt, és nagyon nehéz. Ennek ellenére, nagyon ügyesen megoldottátok, és kigondoltátok mindannyian, de szerintem ha lett volna még egy hét, és tudatosul bennetek a téma mondanivalója, sokkal, de sokkal jobb alkotások születtek volna. Egy ilyen összetett témához idő kell. Idő a kisérletezésre, és az ötletek megfoganására. Annak ellenére,hogy a hibáitokról beszéltem, remélem látjátok, hogy nem ellenetek, hanem mellettetek szólok! :)

Teháááááááááát, dobpergééééés.............. én ezen a héten senki képére nem fogok szavazni! :)

Remélem meg tudtok bocsájtani, de én többet látok mindenkiben... :)

Pestis: ha ismét te nyersz, nem kell könnyebb témát választanod. Kellenek a kihívások!! Ez a hét számomra egy nagyon jó példa volt magammal szemben... Hiába vannak nagy ötleteim, ha megvalósítani nem tudom mindig úgy őket, ahogy szeretném!

Na pusszantás mindenkinek! Legyetek jók, aludjatok jól, kezeket a paplan fölé!

:) Üdv!

1562 hozzászólás
2011-06-05 22:02:16 #815
Blackswan - Breath
77 hozzászólás
2011-06-05 21:05:51 #814

Sziasztok! Nekem Blackswan alkotása tetszet a legjobban a "breathe" ! Igaz, hogy a kép egy picit zajos de kreativitás szempontjából ez lett a legjobb! Jó, jó Pestis sem volt rossz de a felgyújtott kéz az már egy picit túlzás...:-)))

176 hozzászólás
2011-06-05 19:14:01 #813

hát Pestis jól feladtad a heti témát, úgy látom sokan elakadtak, vagy időhiányban szenvednek. a szavazást sem nagyon tulozzák el. eddig döntetlen az állás. 

de most dölni fog a mérce mert én is leadom szavazatomat,,,.

Pestis: Paradicsobb című képére szavaznék. és üzenem az alkotónak,hogy ha Ő nyeri meg a heti versenyt akkor valami "egyszerűbb" témát találjon ki.

17 hozzászólás
2011-06-05 13:30:55 #812

Én meg folytatnám a szavazást :$

Pestis -  ParadiCsobb című képére szeretnék szavazni. Amit Pestis írt, hogy a két változatból kellene egy képet csinálni, én azt nem tartom feltétlenül szükségesnek. Nekem nagyon tetszett ezen a képen a paradicsom ahogy belecsobban a vízbe, és a fröcskölése is szerintem kellően elegendő volt.

Nálam ez a kép a befutó a héten :)

1455 hozzászólás
2011-06-05 11:56:21 #811

Nah megkezdeném a heti szavazást! :)

Attesz - Tűz és jég 2. című képére szavaznék! A képnél már leírtam miért! :)

Üdv

FRISS HOZZÁSZÓLÁSOK
Halló
K:S 4 éve, 6 hónapja, 4 napja és 17 órája
válasz 2
nemeric-admin 4 éve, 7 hónapja, 15 napja
TOP 5 LEGNÉPSZERŰBB ESZKÖZ
Gép neve

90%
Gép neve

90%
Teljes lista