Milyen furcsa, hogy mennyi mindent lehetett függőség kategóriában ábrázolni: szenvedélyt, hobbit, amit függő leszel, rossz szokást, a függőség tárgyát, az érzést.... és még rengeteg minden mást is. Az a poén, hogy nekem teljesen más dolgok jutottak eszembe:P Megvalósítani, nem valósítottam meg, mert egyik ötletemet sem éreztem elég ütősnek, mélynek.
Akkor szavaznék: Ági-Fogva tart című képére.
Szavaznék:Pestis HambUjger c. képére
Hát ezzel is az a probléma, hogy ötletem van csak időm nincs túl sok....:-(
Egyetértek, jó téma. Sőt azt is kíváncsian várom kinek mi okoz függőséget :)
Ááá jó téma :D
E heti témánk: "függőség".
Az aktuális téma ajánlója: Blackswan, aki a "Breathe" c. képével megnyerte az előző heti, "A négy elem" c. pályázatot.
Függőség(ek): addikciók, függés valamitől. Olyan dolgok, amelyek hiánya pszichikai és testi tüneteket produkálnak.
Figyelem, nem csak drog- alkohol- vagy cigarettafüggés létezik, a kreatív téma megint adott, úgyhogy bátran jelentkezzen mindenki olyan fotóval, ami számára a függőséget, valamitől függést jelenti.
Kérek mindenkit, hogy aki jelentkezik a heti témára, az a nevezett képét a "HETI TÉMA" kategóriába töltse fel és a leírásban jelezze, hogy a heti témára nevezi a fotóját. Amennyiben nem a megfelelő kategóriában van a kép, és nincs a leírásban feltűntetve a nevezési szándék, a nevezést nem tudjuk elfogadni! Kérem fokozottan figyeljetek erre oda!
Határidő: 2011. június 11-e szombat, 23:59
Sok szerencsét mindenkinek!
Sziasztok! Köszönök szépen mindent, ami a Breathe-hez kapcsolódik:) Gondolok itt kommentekre, ajánlásra, szavazatra, megtekintésre.
Azért ne felejtsük el Pestis képét, széles az a dobogó, elfér ő is:) A heti témákkal kapcsolatban én is azt tapasztalom, hogy egyre kevesebb kép kerül benevezésre:( Egy hét tényleg kevés, kigondolni, megvalósítani...de nem lehetetlen! Szóval én örülnék, ha ez a "hagyomány" folytatódna és egyre többen kedvet kapnának, legyünk kreatívak, mérettessük meg magunkat, ismerjük meg egymást a képek által.
Na de elég a monológból. Heti témának én valami olyasmire gondoltam, ami nem feltétlenül a "tetszik" kategória.
Függőség - csak ennyit mondanék, kinek mi jut eszébe róla. Hiszen mindenki függ valamitől, vagy valakitől...Egy kis részlet az ember gyengeségeiből.
Én tegnap gyorsan kitaláltam egy két képet, fel is töltöttem de nem ütötte meg az oldal mércéjét hogy ki kerüljön főoldalra, no majd a legközelebbi témában kitalálok valami kreatívabbat. :)
Agi622: Fogva tart c. képére szavaznék.