Szavazatom:
1 Pestis: Key of my life
2 Ikarus csendélet
Őszintén megmondva nekem is erőltetettnek tünt egy kettő így én most csak az első kettőre szavaznék!
Üdv Attila
Először is köszönöm az eddigi szavazatokat! Nagyon meglepődtem, hiszen nem számítottam rá, hogy ilyen "sikeres" kép születik ebből a kicsi csibéből... :)
Én is leadnám szavazatom!
Sok jó kép született, nagyon nehéz volt a döntés...talán absztrakt szeretetem miatt adnám szavazatom Attesz - A barázda hangjai... című képére. Támához is illik, absztrakt is, jó ötlet is...szóval Grat!
Sziasztok!
Sajnos én lemaradtam az e heti témáról, pedig a Retro igazán az egyik kedvenceim közé tartozik... de hát a vizsgákra kellett készülnöm.
Sok jó képet láttam/látok az oldalon a Heti témára. Nálam a győztes, Pestis: Key of my life c. képe.
Nagy kedvencem Kovatilla - Zenit lánya c. képe is! :)
Sziasztok! Szerintem is Pestis képe volt a legjobb a "Key of my life"! Ez a kép nagyon jól sikerült tetszenek a színei és nagyon hangulatos....
Hellobello minden fotozok.hu lakónak!:)
Először is nagyon örülök, hogy ilyen sok kép érkezett a heti témára. Születtek jó képek, születtek kényszer képek, születtek képek melyek érzelmet árasztottak, stb. Azt vettem észre, hogy kevésnek van mondani valója. Semmi üzenetet nem közvetít némelyik, csak ki van téve egy tárgy, ami telibe van fotózva. Próbáljatok meg találni egy egyedi nézőpontot, amin keresztül ti látjátok a világot, és amin keresztül meg tudjátok mutatni, miért is jó, hogy lefotóztatok valamit. Aki nem inge, nem veszi magára, de tele van az oldal semmit mondó képekkel. Gondosan figyelni a részletekre is, igényesen megszerkeszteni, szépen tálalni a nagyközönségnek, ez az, ami egyedivé teszi egy egy felhasználónkat. Egy agyonra fotózott témában is lehet még szépet, egyedit mutatni, Egy virágot is tálalni lehet úgy, hogy ezredszer látva is érdekes legyen.
Nah, de nem húzom a szót. Több kép is tetszett, majd kommentben ezt a gazdájuk tudtára is adom.
Pestisnek szeretnék gratulálni, mert úgy látom, sikerült az érzelmeit képre vetíteni. Ami ritka. Abban a képben szomorúság, tisztelet, törődés, kötődés... minden van.... :)
Úgyhogy Pestis- Key of my life. Remélem kipihented magad hétvégén, és készen állsz egy újabb hétre. Látod, ha figyelsz a részletekre, nagyon jó kis képek születnek! Gratulálok!!
Pusszantás mindenkinek! Jövő héten is legalább ilyen érdeklődést várok... :) jó volt látni ennyi képet!! :) Mindenkinek gratulálok!
Bár a képhez még nem kommenteltem, de akkor itt megteszem:) Sok felhasználót megmozgatott a heti téma, és úgy vettem észre, h a képek különböző mélységeket érintettek. Tárgyak, zenék, színek, hangulatok...de szerintem a legérzékenyebben Pestis képe érintette a közönséget. Egyszerű kis kompozíció, de annál velősebb. Az biztos, hogy a gyermek a felnőtt kulcsa.
Pestis: Key of my life.
akkor megkezdeném a heti szavazást,, Blackswan képei valóban felidézik a retró hangulatot, Kovatilla Zenit lánya sem semmi, de ezen a héten Pestis: key of my life képe meglágyította a szívemet, így én neki adnám a szavazatomat,,
_sz_
Találtam egyet csak az a gondd, valaki már előttem feltöltötte...csak más szemszögből. De maga a téma ugyanaz + ma már 3 fotót töltöttem fel...és nem lehet többet.. :(
Húúú...hát megnézem hátha találok valamit. De nem hiszem. Szerintem a jövő heti témához küldök be képet. :)
Szavazatom:
1 Pestis: Key of my life
2 Ikarus csendélet
Őszintén megmondva nekem is erőltetettnek tünt egy kettő így én most csak az első kettőre szavaznék!
Üdv Attila