Sziasztok, folytatnám a szavazást! :)
Egyértelmű, hogy ezen a héten van a legnehezebb dolgunk szerintem is...Nagyon jó képek születtek, egyediek, szépek, étvágygerjesztőe. Szóval gratulálok Mindenkinek, örülök, hogy ilyen jól sikerült ez a hét, pedig kicsit féltem, mikor feldobtam a témát...
Hosszú vacilálás után szavazatomat Szaszidi - ??? lekker című képére adnám!
Itt most nem fejteném ki, mely képek tetszettek még, és miért, a nagyja alá úgyis leírtam ezt...vagy le fogom! :)
Mégegyszer gratula Mindenkinek!
Ha ezt is megbeszéltük :D Szavazzunk. :P
Talán ez a hét volt szerintem, az a hét amikor annyira kép jött, hogy nehéz lesz a választás. Legalábbis nekem. Tényleg születtek olyan fotók, amiket egy szakácskönyv oldalán, mint illusztrált képet el tudnék képzelni. De ez szerintem látszik abból is, hogy rengeteg nevezett képet ajánlottunk, az elmúlt hetekben meg, csak a győztes lett kiajánlva.
Tényleg nem egyszerű döntenem. 3 db kép között vacilálok...
- Katka87 - Coffee c. képe
- blackswan - Boros c. képe
- Panda - Káposzta saláta alap c. képe
Mind a három kép egyszerűen magával ragadó, és gyönyörű. De sajnos muszáj dönteni, és bár mindegyik képre leadnám a voksom, mégis Panda - Káposzta saláta alap c. képe ami a legjobban megfogot, a zöld szín, meg a deszka egyszerűsége.
De tényleg nagyon nehéz volt döntenem...
Am Ági h-h admin lettél? Ja és gratu ehhez. Olvastam h gratuznak neked...de nem értettem h mért is. :D Aztán most látom a nevednél.
Főőnök a fenét..... kapitány..... :D:D:D:D:D!! (csak viccezünk)
Rendben főnök! :D
Aki szeretne még nevezni a Heti témára, ma éjfélig tegye meg!! :) Holnap pedig szavazunk... :)
Pestis: még jó h van itthon egy csomó kaja. :D majd abból összedobok vmit. Még nincs 5letem..
Zsenisanyi: legalább egyszerre tanuljuk. :D am én is várom. csak az a gondd, hogy szülői felügyelettel lehet megvenni. (mert még kiskorú vok ugye...) aztán anyum nem ér rá. Így várok holnapig. :)
A ballagási ajándékom. :)
Panda káposztája a nyerő nálam! :) És tudod miért? Mert amikor megláttam azt a Pizzás képet, elszomorodtam, hogy nah...megint befotóztak egy kaját csak úgy, felülről. És aztán előrukkoltál egy ilyen képpel, amin "csak egy káposzta" van, mégis a színek annyira illenek, és vidámak, a szerkesztése is remek, hogy muszáj adnom egy löketet Neked, hogy ezt a szintet már ne veszítsd el! Nem kell semmit túlszerkesztened, túlszínezned! Innen már csak felfelé, kedves Panda! :)
Máskor ne kapkodd el a nevezést, látod, hogy tudsz te, ha akarsz...! :)
Gratulálok Mindenkinek!