Ááááá, ettől féltem... :O
Már vagy 30 perce töröm itt a másnapos fejemet! :D
Mindhárom kép nagyon jó, 3 különböző félelmet mutat be más-más nézőpontból. A horror, a gyermekkori félelmek, és maga az élet... Ugyanaz a kategória, mégis szinte össze sem lehet hasonlítani őket. Nagyon nehéz a döntés...és remélem nem haragszik meg rám az a két alkotó akiknek most nem írom le a nevét....
Úgy érzem megszületett a döntésem...:
Blackswan - Under your bed
Viszont mindhármótoknak gratulálnék, hiszen együtt álltok a dobogó tetején, de kellett egy kiválasztott...!
Gratula!!!
Remélem nincs harag! :)
Üdv!
Nos, mivel holtverseny alakult ki, ezért Pestis, kérlek Te döntsd el, ki nyerje ezt a hetet! Három lány alkotása közül választhatsz! :)
Bodykrisz - Szamara visszatér
Blackswan - Under your bed
Katka - Negatív diszkrimináció
Mind a hárman három szavazatot kaptatok, és mivel az előző hetet Pestis nyerte, ezért az ő joga eldönteni, ki nyer! Remélem elfogadjátok a döntését! :) Gratulálok mindenkinek még egyszer! :)
Jajj, még csak pár perc van.... akkor nem írok sokat, lényeg, hogy egész jó kis hét volt! :)
Blackswan-under your bed!
Sziasztok!
Az e Heti Témában is sok jó kép született.
Igazából több képre is szavaznék, de sajnos csak egyre lehet.
Nagyon tetszett: Bodykrisz - Szamara visszatért, és Originalcube - Dark story fotója.
A kép amelyre szavaznék az Blackswan - Under your bed c. képe, azért mert felidézi bennem amitől kiskoromban nagyon féltem.
Üdv,
Katka
Agi622- Nincs nap, hogy ne gondolnék rá c. képére szavaznék!
Sziasztok én Katka87 Negatív diszkriminációjára szavazok! Egyszerű kép, de sok a mondani valója!
hát Pestismegint feladtad a leckét, jó kis téma volt és nagyon jóóóóóó képek születtek,igazán érdekes volt nézni,ahogy feltárulnak előttünk a félelmek. szerintem ezen a héten születtek a leg-ötletesebb, leg-hajmeresztőbb képek. mondhatom,hogy mindenki kitett magáért. talán most a legnehezebb a döntés,mert sajna csak 1 képre adhatom le a szavazatom. de most Katka-Negatív diszkriminációjára szavaznék,mert szerintem egy igencsak aktuális, világméretű félelmet ábrázol, nemcsak egyszerű,de teljesen érthető kíméletes csomagolásban.
de igazából gratulálok mindenkinek,mert mind nagyon jó fotók születtek. szerintem mindenki győztesnek érezheti magát. bárki is nyeri a heti témát remélem jó kis feladatot adakövetkező hétre.
_sz_
Szavaznék: bodykrisz "Szamara visszatért" című képére!
Katka87 fotójára - Negatív diszkrimináció - szavazok. :)
Na, csak ha sikerült! :) :D
Ezt a hetet tehát Blackswan nyerte!! :) Várjuk a következő témát!! :)