HETI TÉMA
924 hozzászólás
2011-07-18 12:19:16 #1308

Nem bírom én ezt a feszültséget! =o)

Bodykrisz! Már nagyon várjuk a heti témát! =o)

Ja és Deadness, ez így korrekt!

517 hozzászólás
2011-07-18 10:27:29 #1307

Sziasztok!

Én sajnos lemaradtam a szavazásról, de egyetértek Deadness döntésével, és kíváncsian várom az új témát. :D

1562 hozzászólás
2011-07-18 08:22:26 #1305

Sziasztok! Mint ez várható volt, ilyenkor kisebb az aktivitás, sokan nyaralnak, és akik nem, azok is azon vannak, hogy ne ájuljanak el a melegtől, úgyhogy sajnos nem jött túl sok szavazat. Személy szerint én azért nem szavaztam, mert éjfél előtt már az az állás volt, ami most, és egész másra szavaztam volna, mint a mostani két döntetlen helyezett, de már jelentéktelen lett volna.

A lényeg, amit szeretnék mondani, hogy mivel Pestis az utóbbi már nyert heti témát, Bodykrisz-nek ajánlanám fel az újabb heti téma választásának lehetőségét, remélem ezt igazságosnak érzi mindenki, hiszen döntetlen helyzet van.

77 hozzászólás
2011-07-17 21:19:20 #1301

Sziasztok! Sajnos a téma az nem igazán volt nekem való valahogy nem találtam olyan igazi nyár dolgot... Ami viszont nagyon tetszett az Bodykrisz - A kánikula ellenszere című képe! Így erre szavaznék!

1455 hozzászólás
2011-07-17 12:27:43 #1295

Sziasztok!

Sok-sok jó kép született a héten, és nagyon nehéz a helyzet ismét! Ami nagyon jó! :))

A portrék közül szinte az összesre tudnék szavazni, mert ott van bennük a nyári hangulat. Tájképek is születtek amik nagyon tetszettek, bár volt köztük olyan ami fekete-fehér volt, és hiányoztak róla számomra a színek, mégis tetszetős alkotások voltak még így is! És voltak tárgyképek, amelyek közül leteszem az egyikre a voksom... :)

Számomra a nyár közeledtét mindig is a sörreklámok megszaporodása jelezte a tv-ben... :D

Így másra nem is szavazhatnék mint: Bodykrisz - A kánikula ellenszere című képére! :)

De mindenkinek gratula a héthez, szinte bármelyik képre szavazhattam volna...kizárólag személyes nosztalgiám miatt döntöttem úgy ahogy... :))

Üdv!

924 hozzászólás
2011-07-17 12:13:45 #1294

Nagyon jó képek születtek a héten, annak ellenére, hogy ez a hét is elég lassan indult be...

Három kép között vacilláltam, mégpedig a Sunshine, a SunShower és a Meleg helyzet.... között, Katkától, Pestistől és Kovattilától. Hmmmm..... nehéz döntés.

Tehát:

1. Pestis - SunShower

2. Katka - Sunshine

3. Kovattila - Meleg helyzet.....

Gratulálok mindenkinek!
Élvezzétek ki a hét utolsó szabad délutánját! Én is ezt teszem és megyek fürcsizni...

=o)

3 hozzászólás
2011-07-17 11:41:26 #1293

Nagyon jók lettek a képek. :) Nekem is kb. azok tetszettek a legjobban, amiket Szaszidi is említett, de nekem ezek közül a kedvencem Katka képe. :)

Úgyhogy Katka87 - Sunshine :)

176 hozzászólás
2011-07-17 09:12:55 #1292

akkor ideje  elkezdeni a szavazást, ameddig még időm engedi (nemsoká pakolás és irány 3hét önfeledt nyaralás,juhéééééééé), ezen a héten is rengeteg kép született, és mindenkinek valami más jut eszébe a nyárrol,a fiúknak főleg a meztelenség,de ez nem baj,mert igen jó,igényes képek születtek. viz, felfrissülés,sőr.mind hozzá tartozik a nyárhoz. Katka-sunshine képe valóban nyári érzést idéz, akárcsak Zoee-feel the sunshine-ja. Bodykrisz-a kánikula ellenszere?, bármikor belekortyolnék. ezek között vacciláltam,aztán tegnap Pestis befutott egy igazán egyszerű, de annál természetesebb képpel.ha ránézek a képre és lehunyom a szemem akkor érezni tudom a nap melegét. ennél a képnél jött át számomra legjobban,hogy milyen (kellene legyen) a nyár.

Pestis-SunShower

most egy ideig élvezem majd a" dolce fa niente " érzést, de hamarosan újra jelentkezem. jó fényeket, jó szórakozást és pihenést  a táborba,,,,, remélem itt is látjuk majd a fotók nagy részét.

_sz_

1627 hozzászólás
2011-07-14 17:18:43 #1281

A Heti témára 2 képpel lehet nevezni!! Valamint a leírásban tüntessétek fel az adott téma kulcsszavát! Ezen a héten ez a nyár.... Ha nincs feltüntetve a témakör, nem fogadjuk el a fotót!

Ne kelljen már mindenkit egyenként figyelmeztetni légyszi.... Köszi!

1627 hozzászólás
2011-07-11 13:00:36 #1264

Heti témára nevezők!! Légyszi figyeljetek oda arra is, hogy a leírásban feltüntessétek: heti téma-nyár!! ;)

FRISS HOZZÁSZÓLÁSOK
Halló
K:S 4 éve, 6 hónapja, 7 napja és 8 órája
válasz 2
nemeric-admin 4 éve, 7 hónapja, 17 napja és 14 órája
TOP 5 LEGNÉPSZERŰBB ESZKÖZ
Gép neve

90%
Gép neve

90%
Teljes lista