Rendicsek! Tudtommal a kis kompakt gépeken is van már makró funkció, ezért mindenki tud beküldeni fotót a héten. :D Tehát, legyen a téma a makró képek (miniatűr világ) és ebből már nem engedek. :DDDD
Tutu: Egyszer bebizonyítom neked, hogy igen is lehet holdról kreatív képek készíteni! Igazából mindenről lehet kreatív képet készíteni csak be kell indítani azt a bizonyos szürke állományt. :)
Senki nem bántott meg és nem is haragszom, nem is értem miért írja mindig oda mindenki, nem olyan könnyű megbántani engem mint ahogy gondoljátok! :)
Nézd Bodykrisz! Nem akarlak megbántani, de a Holdnak tényleg nem sok köze van a kreativitáskoz. A Hold az mindig Hold marad, ezt nem tudod semmivel variálni, nem tudsz köré tenni semmit, hogy ne az átlagos legyen. Arról nem is beszélve, hogy sokan vagyunk itt akiknek nem több tízezer forintos gépe van, hanem egy egyszerűbb, amivel bár lehet Holdat fotózni, de nem olyan lesz, mint azok a képek amiken egy kövér, mosolygós Holdat látunk.
=o)
Mivel tényleg sokkal inkább technikafüggő (és ne haragudj, de alapvetően szerintem csontig rágott téma), mint kreativitást igénylő a téma, lehet jó lenne valami más, de az is lehet, hogy marad, és meglátjuk. Nem dönthetek helyetted, gondold végig.
Ha gondoljátok, mondhatok másik témát!
Egyetértek Deadness döntésével, no problem! :D Már csak azért is, mert én pont Bodykrisz képére szavaztam... :)
Viszont ez a téma elég húzós... Nem dolgozik apukám a NASA-nál, és nem spanolok Micimackóval sem a százholdas pagonyban... :D
Lehetne akkor inkább éjszaka a téma, abban több a lehetőség, de nem akarok akadékoskodni, nem én nyertem most :) Csak gondold át ezt a Hold témát... :)
Úgy látom én ebből a körből kimaradok...
Ez nem kreativitást igényel, hanem felszerelést! :S
Ajaj.. nekem csak ennyi a véleményem.
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek aki rám szavazott, megpróbáltam kihozni magamból a legjobbat!
Nos, az e heti témán igen sokat gondolkodtam, mert olyan témát szerettem volna választani ami nem könnyű, mert szeretem a kihívásokat és remélem ti is. A témáról már igen sok képet láttam, de egyik sem fogott meg igazán, ezért remélem a héten látni fogok olyan képet róla, ami igazán elnyeri a tetszésem. Mindenkinek sok sikert és kreativitást! :)
Téma: Hold
A heti téma: MAKRÓ