A profi makrófotókkal nincsen semmi baj, inkább az a baj, hogy mindenki virágokat meg szitakötőket fotóz és ez uncsi! A lepkék is, ellenére annak, hogy nekem is van 2 vagy 3. :)
Nemrég szinte minden másnap láttam, apró, kb. 3 cm hosszú, leheletvékonyka, szinte átlátszó, gyönyörű rikitó kék színű bébi szitakötőket. Egyet még meg is fogtam és megsimiztem a buksiját (rólam tudni kell, hogy én imádom a rovarokat, mindet). :)
A pókokat én sem szerettem egy ideig, írtóztam tőlük aztán a napokban láttam egy makro képet egy ugrópókról, hát azt kellett rá mondanom, hogy olyan cuki mint a shrekből a macska mikor szépen nézett! :D
Én ugyanígy vagyok a virágokkal! Ez a betegségem! =o)
Bár a pókos már nem annyira tetszik, mert nem igazán kedvelem azokat az állatkákat amelyeknek négynél több lába van!
Én személy szerint imádom a bogaras, rovaros makro fotókat! Főleg a pókosat és a szitakötőset! :D Valahogy nem tudom megunni őket! :P
Igen, egy idő után az lesz az ember :)
Ági! Igazad van, ez is gépfüggő, viszont többet ki lehet belőle hozni, mint a Holdból. Már csak akkor is, ha azt mondom, hogy csak és kizárólag napraforgóról készülhet makro fotó. Így, hogy nincs megkötve az ember keze, majdhogynem akármiről készíthet képet.
Birom, hogy ennyire virág és bogárellenes vagy.... =o)
Hm... kicsit jobban gondoljátok át a következő témákat...
Egy heti téma ne legyen már felszerelés függő, nem!? Erre máskor figyeljetek oda!
Makrózni egy tükrös géppel csak akkor lehet, ha van külön obink...de szerintem itt sokunknak nincs :) Igényes és szép makrót nehéz csinálni, még jó felszerelés mellett is...
Próbáljatok meg a bogarakon és a virágokon kivül mást is lencsevégre kapni! :)
Rendben! Izgalommal várom! =o)
Az új téma kitűnő választás, ennek örülök!
Nekem ott a telóm bibííí! :D :D
"Megsimiztem a buksiját..." Ez nagyon jó! Dorombolt is? =o)