Profi fotós véleményét szeretném kérni a képeimről , ha nem túl nagy kérés !
Előre is köszönöm
Igazán nincs mit! :)
értem! köszönöm az infót Pestis :D
Helló!
Feltöltött kép : Kommentek
1-es aránynál tudsz feltölteni. A képfeltöltő résznél is le van írva. Most van +50 "ajándék" komment, ami azért lett adva, hogy az új rendszer miatt, ne kelljen rengeteget kommentelni a feltöltéshez.
Üdv
sziasztok!
nem tudom jó helyre teszem e fel a kérdést. már rég jártam az oldalon és elég sok módositás történt az oldalon, nem tudom hogy az "arány" az minek az aránya. valaki meg tudná nekem mondani?
előre is köszönöm! üdv
Deadness: Köszönöm szépen az információt. :)
Katka, feltöltés után 3 kép lesz a fotódból.
Egy kicsi, amelyik a főoldalon van kinn, egy közepes, amelyik a kicsi képre kattintva nyílik meg, és egy xxl, ami az eredeti. Ezen nincs módosítás elvileg.
Viszont a kicsinyített képeknek át kell mennie egy kis tömörítésen, hogy optimalizáltak legyenek a weboldalhoz, különben lassú lenne az oldalak betöltése.
Sziasztok!
Lenne egy észrevételem és egy kérdésem:
Sajnos szomorúan látom hogy az összes képemnek amit ide feltöltök valamiért a feltöltés után nagyon leromlik a minősége... sőt összehasonlíthatatlanok az eredetivel. De szerintem ez nem csak az én képeimnél fordul elő. Vagy igen?
Az lenne kérdésem hogy ezt a hibát nem lehetne megoldani? Sokkal élvezhetőbb lenne az oldal (a felhasználók által feltöltött képek) ha az eredeti minőségben láthatnánk a képeket.
Az oldal nagyon tetszik, jól szerkesztett, jó fejek az admin-ok és a felhasználok is... :D
Szaszidi: Nekem is Hama álványom van és nagyon szeretem, mindig használom és semmi baja. Múltkor beszaladtam nézelődni a Sony Centerbe (Sony gépem van), gondoltam legyen egy márka mindenből de nagyon elszomorodtam mikor megmutattak egy sony álványt... A minősége pocsék volt, szerintem egy nagyobb szél lökés gépestől együtt elfújta volna, az áráról nem is beszéljünk. Bezzeg az enyémet alig bírom el, abban legalább van anyag... :D
Teljesen elégedett vagyok a jelenlegi Hama álványommal, ha valami baja lesz ugyan ilyet veszek ( de már egy éve meg van és tökéletesen működik).
Jimsien, itt nem nagyon vannak "profi" fotósok. :) Legalábbis olyan értelemben, hogy pl. elismert, népszerű fotós lenne valaki (legalábbis én nem tudok róla... :)