igen Ági, igyekszem én is olcsóbban megtalálni dolgokat és hátaz interneten minden van,de mint Deadness is írta a szaküzletben azért érthetőbben elmagyarázzákhogy melyik is jobb.....reméllhetőleg.de köszönöma segítségeteket.
igen Ági, igyekszem én is olcsóbban megtalálni dolgokat és hátaz interneten minden van,de mint Deadness is írta a szaküzletben azért érthetőbben elmagyarázzákhogy melyik is jobb.....reméllhetőleg.de köszönöma segítségeteket.
Szerintem ügyesen össze lehet válogatni az olcsóbb dolgokat :)... és főleg ha csak hobby, nem kell mindenből a legdrágább... Szóval Szaszidi csak ügyesen! :) Pl egész jó kis Hama állványok vannak, amik nem is annyira drágák! :)
Melyik hobby nem költséges?
De a fotózásnál legalább években lehet gondolkodni, nem úgy mint az informatikában,ahol néha még hónapokra is nehéz elöre látni és tervezni.
Viszont megszületett bennem is az elhatározás, hogy gépet, s hozzá pár "apróságot" vegyek.
Most keresek valakit, aki közben fogja a kezem. Mert mire a neten végigolvasnám a teszteket, véleményeket, addigra már mindenből megjelenne a következő generáció. :-(
Üdv: Gecsa
köszi Deadness, hát igen a fotózás igen drága hobby.
Szia Szaszidi, tegnap előtt válaszoltam neked, csak valószínűleg nem láttad, szerencsére most pörög a fórum. :)
"A nagyon jó állványok nagyon drágák, úgyhogy szerintem inkább attól függ, hogy mennyit szeretnél rááldozni. Szerintem felesleges egy 100 ezer környéki Manfrotto állvanyt venni (fejjel együtt persze), amíg pl. nem profi tájképfotos az ember. Én egy 10 ezer ft környéki Hama állványt használok, és eddig bevált (habár én pl. nagyon ritkan használom)."
Szóval a lényeg, hogy elsőre szerintem egy 10-20 ezer Ft közöttit vegyél, a márka szerintem itt nem olyan mérvadó, egy árfekvésben nagyjából ugyan azt a minőséget kapod.
A legjobb, ha bemész egy szaküzletbe és megkérdezed az eladót, és ott ki is próbálhatod.
sziasztok, egy kérdéssel fordulok hozzátok. gondolkodom egy állvány vásárláson, de segítségre lenne szükségem ezen a téren. milyen állványt érdemes venni,melyik márkák megbízhatóak,starpabiróak? egyes állványokhoz jár az állványfej,másokhoz nem,mért van ez? remélem valaki tud irányt mutatni aki már használ állványt.
köszönöm.,
Ha kisebb esküvőről van szó akkor nem kell annyira felszerelkezni hogy két váz vaku obik mert aminek előnynek kellene lenni /hogy van/ az csak hátárnnyá válik hogy cipelgetni kell.Jobban ajánlom én is a
másik fotóst biztosítéknak meg hogy amit viszel /ha nem is sok cucc/ azt nagyon nézd át meg próbáld ki otthon mielött elindulsz.Mert csak kipróbáláskor derülnek ki a felmerülő problémák.
12 ezerért is láttam.De van egy másik eladó aki 13 ezerért adja de ő biztosabb eladó. Linket dobok ha gondolod. :)
bocsika, nem tudom mért ment el 2x........................?