Az a szép a fotózásban hogy minden témához és fényviszonyhoz más beállítás kell...ezért a kérdés enyhén szólva furcsa! :D De használd "P" módban és világosban kicsi ISO sötétben nagyobb ISO! ÜDV
Sziasztok :D. lenne egy kerdesem a Nikon L810`rol milyen bealitasokat ajanlotok ? :D.
Igen Esel,lehetséges?Köszönöm!
Végleg akarod magad törölni?
Meg tudja valaki mondani,hogy lehet végleg törölni a profilt???Vagy mindig megfog jelenni és bármikor vissza jöhet ide bárki???
Köszönöm a segítségeteket :)! Utána olvasgattam az ajánlásoknak és valószínűleg a közgyűrű sor mellett fogok dönteni, aztán később beszerzek egy obit! Most az olympus gépemmel makrózok....nem rossz, de a színei nem tökéletesek:(
Nekem egy makro közgyűrű sorom van, illetve egy adapterrel rászerelhető, Helios és praktika objektív ! Ahogy látom neked ugyanolyan géped van mint nekem, szerintem a makro közgyűrű sor elérhető érban van és jól variálható! A teljesen manuális közgyűrű sor az kb 6000-8000 Ft az adapterek darabja 3000-7000 között köbö az obiket meg le kell vadászni a nagyvilágból :-) Az aprodon 5-6000 ért árulnak Helios obikat vagy hasonlókat.
Szia! Az előtétlencse lényegesen olcsóbb és persze gyengébb lesz a képek minősége de szerintem nem fényévekkel. Én egy közkedvelt Raynox DCR-250-et használok és meg vagyok vele elégedve. Használtan 15.000 körül már ki lehet fogni, újonnan 22-25k körül mozog. Mondjuk az én objektívem nem cserélhető szóval nem sok más választásom van :)
Esetleg makrózhatsz még fordítógyűrűvel, vagy közgyűrűsorral azok sem kerülnek vészesen sokba...
Üdv
Sziasztok! Tanácsotokat szeretném kérni, hogy makro objektívet vegyek vagy makro előtét lencsét. Tudom, hogy az obi lenne a tökéletes választás, de az árfekvés miatt beérném előtét lencsével is....viszont, ha a különbség fényévekben mérhető akkor inkább még gyűjtögetnék...Kata
Az L810-nél sajnos nem sok beállítással tudsz variálni mivel egy full automata gép.Valóban csak az iso beállításra ad lehetőséget és fehéregyensúlyra.Ezen kívül a saját beprogramozott témákat tudod használni.