A "Panasonic - DMC-FZ30" fényképező leírása szerint:
| Focusareas | 1 point / 3 points / 9 points / Spot |
|---|
Vagyis lehetséges, hogy spot fénymérésnél nem lehet átállítani. Egyébként nem lenne újdonság, a változtatható spot fókuszpont az már egy luxus dolognak számít, még a korábbi középkategóriás canon tükörreflexes gépeken sem lehetett átállítani.
Volna egy kérdésem (főleg Rozsomákhoz, mert ahogy nézem ő használja még a panasonic dmc fz sorozat egyik tagját).A kérdés az lenne hogy hogyan tudom szpot fénymérésnél állítani a fénymérés helyét?Mindig középre méri és kicsit bosszantó.
Sajnálom, én sem tudtam, azt hittem van neki bemenete :/
..ja igen. Utánanéztem , ennek még nincs mic-bemenete. a ND5100- már van :(
Köszi minden segítséget
Gyanítottam! nagyon köszönöm! Össze vissza forgatom, de nem látok mikrofon bemenetet. Lehet, hogy nincs is ezen a tipuson ?
Mármint, nem elromlott vagy meghibásodott, hanem ilyenek a fényképezőkbe beépített mikrofonok.
Nagyon egyszerű: rossz a mikrofonja.
Az érzékenységet tudod valamelyest állítani, 3 fokozatban, de sajnos átlagos hangerőnél, szobánál hangosabb, vagy zajosabb környezetben már használhatatlan.
Külső mikrofonnal kell kiküszöbölni a problémát.
Sziasztok! Tanácsot segítséget kérnék! Nekem NIKON D5000 gépem van. Ha videofelvételt készítek vele, nagyonm torz a hang. Esetleg erre tudtok e megoldást! Nagyon köszönöm előre is !
Sziasztok! Szeretném a Pana DMC-L10 gépem komoyaban használni, de nincs meg a asznáat leíréása. Aki tud ebben segíteni, légyszi jelezze. Minen megoldás érdekel! hodospeter@freemail.hu
Aham.Sajnos ettől féltem :(.Köszönöm a segítséget.