Amúgy meg kellene szigorítani ezt az arány dolgot, lehet segítene...
Hajrá hajrá! :)
dettó !!!
Ez ííííííígy van !!!!!!!!!
Na gyerekek... nem akarok okoskodni csak a véleményemet mondom el... de!!! Azt hiszem ahhoz hogy a képeinket feltöltsük tárolás szempontjából ahhoz más szervereket is tudunk találni. Másrészt ez az oldal nem erről szól ha jól tudom... Elég furának tartom hogy aktívan több tag is tölt fel képeket, de hozzászólásra már nincs idejük... Nekem személyszerint ez így nem fog menni sokáig ezen az oldalon... Nem akarok senkit megbántani de ha van ideje feltölteni a képeit..akkor legyen már pár perce hozzászólni mások képeihez is mert így ez csak egy szép képtároló oldal lesz... én sem írok minden képhez de az elég szomorú hogy kb a nem tudom hányszor tíz tagból 5-6 emberke veszi a fáradtságot és kommentál... az oldal aktivitása és értelme szempontjából azt hiszem ha már regisztráltunk akkor azért tettük hogy tanuljunk egymástól..esetleg ha már kiírja sok esetben a kép adatait is akkor tudjunk lesni egymás beállításairól..ha meg valamit nem értünk akkor igazán megkérdezhetjük.... nem kell félni sem kritikától...sőt!! Örülni kellene neki még ha kicsit nyers is... Értelmét veszti így az oldal. Pedig sok sok jó fotós van közöttünk és a társaság is közösségé alakulhatna ha mindenki kivenné a részét belőle. Köszönöm és remélem megértitek hogy mire gondolok és nem bántok meg senkit! Puszi :D
a Nikon Magyarország szakértői nem szoktak csillagokat fotózni :) gondolom elsőre azért nem ugrott be nekik ez a megoldás.
Jaja.... mondjuk ez tegnap nem jutott eszembe.... de logikus.... bár ezt ők is mondhatták volna :D Biztos a hold hatása alá kerültem... :D Kösziszépen!
Pedig Krampusz válasza logikus és használható szerintem, ha szimpla állványod van, már elég egy 30mp-es expó is, hogy lásd, csillagok-e, nem kell ezt idejekorán túlmisztifikálni, próbáld ki szerintem.
okés... köszi Krampusz..de még a Nikon Magyarország is azt mondta hogy tovább küldi szakértőknek :D
Lehet lehet.