Ha tudtok/akartok podcastokat nézni, a "The Art of Photography" szerintem egész használható sorozatot csinált
Köszönöm a válaszokat - Találtam egy progit ami PowerExif néven jött világra, ezzel mentettem a nyers kép adatait majd a szerkesztés után visszatöltöttem.
Sziasztok! Már az Adok-Veszek-be is feltettem, de gondoltam itt is megosztom, eladom a 18-135mm ef-s f/3.5-5.6 IS objektívemet, jó állapotban, csak fél évet használtam. Az email cimem efiedit@freemail.hu, ha vkit erdekelne! :)
irfanview vágással is megmarad.
Ráadásul az ingyenes ;)
Köszi a Választ. PS CSs 2-t használok, mivel van kép ami jobb vágva és méret is lényeges a neten. de, ha ps-ben simán mentem webre menü után elvész az info. kipróbálom amit írtál.
Köszi a Választ. PS CSs 2-t használok, mivel van kép ami jobb vágva és méret is lényeges a neten. de, ha ps-ben simán mentem webre menü után elvész az info. kipróbálom amit írtál.
Lightroom...egyszerű és az Exif mindig a szemed elött van... de mai progik már megtartják.. nekem főleg a panoráma képeknél veszik el..de már azt is megoldották..minnél több szerkesztésen megy keresztül annál nagyobb a valószínűsége hogy elveszik! Üdv
Üdv! Kérdésem, mivel nem értek nagyon hozzá, hogy mivel vágjátok meg a fotókat, hogy megmarad az exif info. Eddig nem foglalkoztam vele mert nem volt lényeges. Photoshop Css2-m van, de ott vágás után miután menten webre , már eltünnek az infok.
Köszi a választ.
Üdv! Kérdésem, mivel nem értek nagyon hozzá, hogy mivel vágjátok meg a fotókat, hogy megmarad az exif info. Eddig nem foglalkoztam vele mert nem volt lényeges. Photoshop Css2-m van, de ott vágás után miután menten webre , már eltünnek az infok.
Köszi a választ.
Került ma már fel kép?