Fontos lenne! Nikon vs Canon?
Szia! A képek csak elbírálás után kerülnek főoldalra, ami ünnepek idején kicsit több időt vesz igénybe. Ha főoldalon már lesznek új képek de a Tiéd nincs köztük akkor nem ment át a rostán, addig no para :)
Üdv
Sziasztok! Feltöltöttem ma egy képet és mellette a megjegyzésben az ovasható,hogy kezdő oldalon nem jelenik meg, ráadásul sehol sem látom.. Valami ötlet? Vagy ilyen rosszul sikerült :( ?
Zati, engedélyezve van, nem tudom mi lehet a gond, töltsd fel újra, az a tuti!
Én is ezt szeretném, de a tornász kislány nekem nem jelenik meg... :(
Én 3 képedet látom a mai napi dátummal a portfóliódban! A kislányt, a virágosat, illetve az esküvőre készülő menyasszonyt !
Feltöltöttem egy képet (a harmadikat ma) de nem jelent meg a saját portfólió alatt.
ha újra fel akarom tölteni, akkor meg már nem lehet, mert feltöltöttem 3 képet...
Hova tűnhatett???
Bocsánat, Deadnessel nem tudom mizu, de nekem nagyon szét áll most a fejem... az ünnepek alatt a türelmeteket kérjük, csináljuk, csináljuk :)
Szerintem nem, nekem úgy rémlik ezek tegnapiak. Gondolom az adminok is ajándékok után loholnak :)
Szia Molly04. Kérdésed kb olyan mint ha kettő nagy múltú autócéget hasonlítanál össze. Én októberben vettem egy Nikon d3100-ast és mondanom sem kell nem bántam meg. Természetesen sokat olvastam utána és én is vacilláltam, hogy nikon vagy canon. Találtam egy helyet ahol össze tudtam hasonlítani a canon 550 d-t és a nikont és nekem fogásra , árban a nikon jött ki győztesként. Nikon hátránya talán annyi, hogy későbbiekben-drágábban tudsz hozzá objektívet venni. Igaz ez is relatív, mert most obit amit készülök megvenni sokkal több kiegészítőt tartalmaz mint a canontestvérek. Persze ez a belépő szint és gondolom aki profi fotós és ebből él lehetnek eltérő véleményei. Azt is eltudom képzelni, hogy egy d3100-ast játékszernek tekint, viszont nekem ez most a csúcs.