http://www.the-digital-picture.com/Reviews/ISO-12233-Sample-Crops.aspx?Lens=104&Camera=9&Sample=0&FLIComp=4&APIComp=1&LensComp=456&CameraComp=452&SampleComp=0&FLI=4&API=0
Ezen a linken össze tudod hasonlítani más optikákkal meg 2x övel is.
Használtan nem éri meg ez az optika mert túl drágán adják.130000ft körül az edigitálnál cetelemes (ait utánna le tudsz mondani)kártyával 148000ft újonnan
RaiDEE
A 70-200-as az egy nagyon jól sikerült optika ha nem az egyik legjobb a kategóriájában az egyik legjobb képminőséggel.
Másik kérdés hogy állványról használod vagy inkább kézből, de az is hiánya 200mm nél még nem annyira zavaró legalábbis nekem én inkább 300mm től-venném hasznát.
Nappal nincs vele probléma még borús időben sem éjszaka meg amúgy is állvány kell.
ha van rá pénz Én minden féle képpen a 70-200-as venném. Ha később meg úgy érzed hogy kevés a 200mm akkor lehet hozzá venni 1,4 vagy 2x öt amivel még mindig szebb a képe mint a 70-300 is usm-nek igaz a fényerő rovására
Sziasztok!
állvány ügyben kérnék egy kis segítséget! Egy Cullmann Primax 150-es állványt használok(használtam) de sajnos nem egy minőségi darab!Már másodszor szakad meg a fejrögzítő kar menete és még nincs 1 éves az állvány...és nem mondanám,hogy sűrűn használtam (talán ha 4-5 alkalommam mióta megvan! Azon gondolkozom,hogy kicseréltetem egy nagyobb modellre a Cullmann Nanomax 260-ra.Használ esetleg valaki ilyen állványt vagy ismeritek?Arra lennék kíváncsi elsősorban ,hogy nem ugyanaz e a rögzítő kar benne...mert kinézetre ugyanaz.Remélem csak a markolata és egy tisztességes menet van a végén,Ha ez nem akkor mit javasoltok 20.000 Ft-ig?
Nikon D3100 + 18-105mm obihoz kellene.(néha vakuval)
Előre is köszönöm a segítséget!
Sznupi, köszi a gyors választ!:) Használtan néztem egy canon EF-S 70-200mm f4L USM-et sok jót hallottam és olvastam felőle, a vásárlók nagy százaléka ( kimagaslóan nagy) meg van vele elégedve...Az a kérdésem lenne mennyire nehezíti meg a fényképezést vele az, hogy ugye nincs IS?
Sznupi, köszi a gyors választ!:) Használtan néztem egy canon EF-S 70-200mm f4L USM-et sok jót hallottam és olvastam felőle, a vásárlók nagy százaléka ( kimagaslóan nagy) meg van vele elégedve...Az a kérdésem lenne mennyire nehezíti meg a fényképezést vele az, hogy ugye nincs IS?
Igen ez is felmerült
Semmit nem értek a témához szimplán ami elösször beugrott hogy hosszú ideig pláne mozgás közben nem olyan egyszerű egy coolpixot megtartani mozgás nélkül mint valami rendes kamerát ami illeszkedik a tenyeredre.De gondolom erre te is gondoltál már.
Sziasztok!
Egy féligmeddig OFF témában kapcsolatban kérném a véleményeteket.Szüleim szeretnének vásárolni egy "eszközt" elsősorban videó rögzítésre,de nem lenne baj,ha mondjuk lehetne vele fotókat is készíteni...hozzáteszem semmi művészi céljuk nincsen,csupán a szokásos nyaralásokra és családi eseményekre szeretnék használni.Kinéztek egy Sony HDR CX190 típusú handycamet aminek a teszt videói nekem olyan hatást keltetek,hogy nem tud többet videóban mint az én Nikon Coolpix L810-es fényképezőgépem ami mellesleg még szép képeket is tud készíteni ( a sony állítólag gagyi ezen a téren).Nem akarok nekik drága dolgot javasolni mert nem tudnák kifizetni,de azt sem szeretném hogy valami ultragagyit vegyenek.
Nem hülyeség az ha a Nikon Coolpix L810-es fényképezőgépet javasolom nekik 720p videófelvételi képességgel?
Sziasztok!
Közeledik a tavasz, nyílnak a virágok és jönnek a bogarak, ezek megörökítéséhez egy kis segítség cikk formájában...
http://fotozz.hu/cikket_megmutat?cikk_ID=114
Köszi szépen a tartalmas választ :)