bocsánat, igen, így a helyes... szóriiii... (meg mostmár lassan francia :D )
Nem szerb, vajdasági, szerbiai magyar :P
OFF: Gábor, van egy szerb fotós barátunk és ilyen szórendetmég csak tőle halottam: "de 200 felett nem biztos hogy bírok adni objektívért "
:)
Bocs a dupláért,nem tudom hogy sikerült.
Köszi Deadness az infót! Csak most volt időm olvasni a hozzászólásokat. Akkor ezt az obit a hibáival együtt kell elfogadni:). Majd kiderül,hogy a 450d-n mit produkál.
Köszi Deadness az infót! Csak most volt időm olvasni a hozzászólásokat. Akkor ezt az obit a hibáival együtt kell elfogadni:). Majd kiderül,hogy a 450d-n mit produkál.
Sziasztok!
Pár napja vettem egy canon 450d-t kit obival és érdekelne a véleményetek,tapasztalatotok ezzel a géppel kapcsolatban,beállítások,új funkciók használata a 350d-hez képest,kit obi minöségileg menyire használható,stb...? Még nem volt idm vele foglalkozni ezért egy kis gyorstalpaló a tapasztalt felhasználoktól jól jönne.
Köszi!
Esel-admin: OFF : Nem, nem vagyok Szerb, Magyar vagyok, de ezt honnan, vagy miért? :D
Köszönöm az őszinte választ!
Tény, hogy nem vagyok még amatőr se, inkább kezdő egy nagyon alap géppel és a képeim többsége is régen készült, mikor még "csak kattingattam". Eme oldal felfedezése óta sokat javult a realitásérzékem a saját képeimet illetően :-) Ez az, amit kerestem!
Ígérem, igyekszem a művésziségre és egyediségre! Aztán lehet, hogy egy kicsit komolyabb gépet is be kéne szereznem, bár még ezt is csak most kezdem részleteibemenően kiismerni...
oké, értem, hát ez most hirtelen így csúszott ki a "számon" :)