Sziasztok!
Semmiféle profi géppel nem rendelkezem, viszont van egy Nikon L310-es készülékem.
Láttam, hogy van itt, aki ilyennel fényképez és klasszak a képei, ha az én képeimnek a töredéke lenne ilyen szép, már annak is örülnék.
Abban kérem a segítségeteket, hogy mit állítsak be rajta? A képeim elmosódottak, szellemképesek, még a mobiltelefonom is szebb képeket csinál, ami csak 8Mpixeles....
Néha bánom már, hogy ezt vettem...
Köszi előre is!
568 ebay
illetve mostmár kettöt pontosabban...
MIcur és milyet rendeltél ? Én az ibéjen rendeltem, egy YN-560 II ast.
A minoltának saját csatlakozása van, nem M42, hanem Minolta A.
Elég spéci dolog, nem tudom van-e hozzá adapter.
Benett : mint mondtam kell egy Nikon M42-es adapter , ha régi gyártmány .
Én is "most vágtam bele" a külső vakuhasználatba, egy Yungnuo tart éppen felém, remélhetőleg a héten megérkezik, biztató, hogy dicséritek. :)
Nekem is Yongnuo vakum van , én imádom, manuál vaku de nagyon jól állítható, és gyors, szeretm használni, főleg sokszor be van mostanába dugva egy softboxba és triggerrel megvezérlem.
Tudtam én, hogy jó helyen kérdezősködöm! Benett, Deadness, köszönöm a válaszokat és a megerősítést! :)
Benett, engem Yongnou 468 érdekelne, nem tudod véletlenül, hogy azt is árul-e az illető? Ha igen, akkor megköszönöm, ha megadod az elérhetőségét. Amúgy én a neten 26 pénzért találtam belőle újat, de ha még ennél is van olcsóbban, az csak jó. :D
Millió köszönet még1x mindkettőtöknek :)
Üdv!
Egy kérdés.
Nekem most kezd derengeni (1 hét tagság után:), hogy "lehet" PS-t használni. Ezt hogy kell érteni? Mindennemű javítás, efektelés stb? Akkor most mi készíti a képet, a fényképezőgép vagy a számítógép? Persze, tudom egy abszolút rossz és fantáziátlan képből nem fog a PS sem sztárfotót csinálni, de mégsem értem igazán...
Bár tök mindegy, mert nekem úgysincs meg a program :)