E heti témánk: "ISKOLA".
A heti témát javasolta: Tutu, aki az "Örök divat: farmer" c. képével elnyerte a múlt heti "divat" című heti téma pályázatot.
Engem tuti nem engednek be egy iskolába sem, úgyhogy én nem veszek részt rajta, de mindenkinek sok sikert :D
Huhh, szerintem ez is jó téma lesz...vajon még mindig csak úgy be lehet menni az iskolámba, mert bekéne menni!!!:)
Szép jó reggelt! Bár még nem hirdették ki, végeztem egy előzetes felmérést... =o)
Szóval, ha Ti is úgy látjátok, akkor megadnám a heti témát.
Mivel szeptembert írunk, ezért a legkézenfekvőbb téma az iskola lenne. Minden bele tartozik ebbe, ami a sulival vagy a suliba járással kapcsolatos. Aki nem jár már iskolába annak jó lesz ez a hét nosztalgiázni, aki meg még suliba jár annak pedig belerázódni az iskolakezdésbe. =o)
Köszönöm Mindenkinek aki a szavazatát a fotómra adta le!
Szép napot! Pusz
Ha lehet én is szavaznék "Zoee Butterfly girl"
A szavazatom Katka - Iron Girl-jére adnám.
Én is leadnám a voksom!! És legyen a jó öreg Tutu - Örök divat farmerja :D :D
Zoee - Butterfly girl
Most már értem! :)
Sziasztok!
Leadnám én is a szavazatomat.
Sok jó képet láttam, mégis Tutu - Örök divat farmerjára szavaznék. :)
Bodykrisz: Az Iron girl képemmel a Pin up stílust szerettem volna kifejezni, ami az 1940'es 50'es években volt nagy divat, és tavaly nálunk is jellemző volt ez divat irányzat. De végülis mindenhol felbukkan egy csipetnyi belőle. :D
Gratulálok Tutu!.Iskola hmmm. én örültem hogy megszabadultam tőle az idén :D asszem ezt a heti témát kihagyom:) Sok sikert mindenkinek! :)