Kácskáááá! Én is ilyen képpel akartam indulni a heti témán, de aztán se témám, se időm, így nem indulok! Szerintem nyugodtan töltsd fel! =o)
Katka! Biztosan lehet benne, mert nem az a lényeg h ff legyen a kép, mint láthatod blackswan leírásában!
A téma nem azt írja elő, hogy ff képek kellenek, hanem, hogy a téma: fekete-fehér... :D na értesz... :) Jöhet!
Én nem tudom, de töltsd fel!:)
Valaki legyen szíves válaszolni... :( Itt tobzódom hogy feltölthessem a képet! :)
Hellobello!
A FF heti témában készült képen lehet szelektív színezés???
Kácská
E heti témánk: "FEKETE-FEHÉR".
A heti témát javasolta: Blackswan, aki a "Holnapra tudni fogom" c. képével elnyerte a múlt heti "iskola" című heti téma pályázatot.
Blackswan javaslatai (amiket maximálisan támogatunk): "...nem olyan fotókra gondolok, amik szimplán ff-ben vannak, vagy átteszünk egy színeset ffbe. Hanem, h a kép lényegét ez adja, a két szín( ha annak lehet őket nevezni) dominál, a fekete és fehér kapcsolata vagy ha már fotográfia a fény és árnyék kapcsolata, de még sok sok minden belefér, fantázia kérdése."
Az eddigi heti témák alatt csak azokat a nevezett képeket nem engedélyeztük a főoldalra, amik kritikusan rosszak voltak, viszont mivel a fekete-fehér téma a nevéből adódóan könnyűnek, ill. egyszerűnek hangzik, az erre a pályázatra érkezett képek komolyabb szűrésen fognak átmenni, mert szeretnénk ha a kreativitás kerülne az előtérbe, nem pedig a szimpla két kattintásos fekete-fehér konverzió.
Megértéseteket köszönjük!
Sziasztok! Köszönöm a sok kommentet, meg szavazatot meg mindent:) Arra gondoltam, h a heti téma legyen fekete-fehér. Elég tágnak tűnik, de nem olyan fotókra gondolok, amik szimplán ff-ben vannak, vagy átteszünk egy színeset ffbe. Hanem, h a kép lényegét ez adja, a két szín( ha annak lehet őket nevezni) dominál, a fekete és fehér kapcsolata vagy ha már fotográfia a fény és árnyék kapcsolata, de még sok sok minden belefér, fantázia kérdése.
Szóval heti téma: fekete-fehér
A múlt heti téma nyertes fotója: Blackswan- Holnapra tudni fogom c. képe! :)
Gratulálunk, és várjuk az új témát!! :)
Na egyszerre írtunk mind a 3-an :D