Sziasztok!
A szavazatomat Pestis: Kényszerleszállás c, képére adnám! :) Gratula neki! :)
Solitude- Magány!
De akkor még nem voltam regisztrálva, mikor arra lehetett volna szavazni.
Sziasztok! Ha már nagy szavazásokba vagytok akkor én is szavaznék.
Pestis: Kényszerleszállás c. képe. Ötletben gazdag, profi ff, profi szerkesztés.
Nem vagyok sok ideje ezen az oldalon, sőt, 2napja. De úgy érzem, ezzel a képpel is meg mutatta nekünk, hogy mennyi kreativitás és ötletesség szorult a kép készítőjébe.
Egyébként nekem a Jövő árnyékában c. kép is megdobogtatta a szívemet! :)
A heti szavazatomat Pestis: Kényszerleszállás című képére adnám, mert elrugaszkodott a szokványos ff képektől, egyedi lett! =o)
A heti témában Pestis Kényszerleszállás c. képére szavaznék. Még egyszer gratulálok hozzá, fantasztikus ötlet és nagyon jó kivitelezés! :-)
Nagyon megérintett Solitude képe, szívem elszorul ha ránézek (nem is nagyon nézegetném, de valami mindig odavonz, főleg mostmár így, hogy kintvan a főoldalon...)
Viszont nekem Pestis képe ingább illeszkedik a heti témába, ráadásul elképzelhetetlenül, elmondhatatlanul, leírhatlanul beteg és kreatív :D
A szavazat: Pestis - Kényszerleszállás
Én is szavaznék!
Solitude: Magány című képére. Nem a legjobb minőségű a nevezett képek közt, de ennek van a legtöbb üzenete, és tele van szomorúsággal...
Én megkezdeném a szavazást...jó sok képből lehet most választani,és nagyon sok a nagyon jó kép!:)Az én választottam : Pestis Kényszerleszállás című képe!:) Grat Pestis méhegyszer a képhez...!!!:) Ja, és a többieknek is minden elismerésem...
Elnézést kérek mindenkitől, de én ezen a héten nem kívánok szavazni, viszont úgy látom, hogy rajtam már nem is múlik semmi :)