Heti téma változás!
Az e heti téma pályázatra nem fogadunk el manipulált képet.
Két okból:
Mivel a fotozok.hu célja alapvetően a klasszikus értelemben vett fotográfiával foglalkozó hobbiamatőrök fejlődésének elősegítése, szeretnénk, ha kicsit előtérbe kerülne mindenkinél a valódi képalkotás.
Személy szerint én azt szeretném, ha az emberek kimozdulnának az otthonukból, és fejlesztenék a kompozíciós készségüket, a látásmódjukat, a képek manipulálása pedig nem ezt segíti elő, hanem a photoshop kezelésének a fejlődését :)
A módosítás csak erre a hétre él!
A manipulált képeket természetesen nem vesszük kevésbé értékesnek, a nem manipuláltaknál.
Tehát mi engedélyezett:
A kép egészén végzett mindennemű módosítás (kontraszt, élesség, fényerő, szín telítettség, görbék, egyéb alapmódosítások), dodge, burn, filterek használata, illetve rétegek használata, amennyiben azok szintén a kép egészére alkalmazódnak (pl. régies hatás)
És mi nem:
A képről eltűntetni, kivágni részleteket (természetesen nagyon oda nem illő pl. belógó kar, láb, ág.. satöbbit el lehet tűntetni, ha a kép vágásával ezt nem lehet megoldani), vagy több képből összerakni képeket.
Ha valami nem tiszta kérdezzetek!
Köszönöm mindenkinek a szavazatát! :)
A témán túl sokat nem gondolkodtam most. Nem akartam túlbonyolítani, legalábbis remélem ad majd ötleteket mindenkinek! A téma legyen egyszerűen annyi, hogy 3.
Tehát valami köze legyen a háromhoz a fotónak. 3 modell, 3 lábú kisszék, 3 szín, 3 zsiráf a jakuzziban vagy akármi... :D
Kíváncsian várom a változásokat is! Tán csak nem szigorítások lesznek? Vagy pénzjutalom? :D
Mégegyszer köszönöm!
Üdv
Sütte Pestis :D
A múlt heti téma nyertes képe tehát: Pestis - Kényszerleszállás c. képe!
Gratulálunk, várjuk a következő témát!
A heti témával kapcsolatban lesz pár változás, majd Deadness kollégám közli veletek! : )
Szeretnék szavazni Solitude MAGÁNY-ára. :)
Gyors meg egy szavazäs SOLITUDE-MAGÄNY kepere.
Na toväbbi szep estet
Akkor én is szavaznék:) Tetszettek a fotók, amik erre a hétre érkeztek. Volt humorosabb, fény-árny játék, szürreálisabb stb....széles a paletta:) Mindegyik nagyon tetszett, viszont, vannak olyan ff képek, aminél meg kell állni és lehet színesben el sem tudnám képzelni, mert elfednék a lényeget.
Solitude- Magány. Ami engem megfogott benne, az éppen a kép "csonkasága". A kutyusnak csak egyik szeme látszik igazán, csak egy oszlop van, egy vékony, rongyos kötéldarab....semmi más.
annyit viszont még hozzáfűznék a heti témához,hogy szerintem ez volt az első hét amikor minden nevező igazán kitett magáért és kiemelkedő alkotások születtek,így igazából mindenki megérdemelne egy szavazatot. gratula mindenkinek...
Katka: titok tartó
Pestis - Kényszerleszállás
Bármennyire is úgy érzem, hogy ez miattam van, egyetértek...