Hát...tényleg nem volt egyszerű...sok a jó kép...én legvégül Zoé és Tutu képe közt próbáltam dönteni, és végül én is Tutu képe mellett döntöttem...szerintem nagyon megérdemli, nem csak azért, mert jó lett a kép, hanem bíztatás is ( nem mintha szüksége lenne rá ). Szerintem nagyon jó úton vagy Tutu...majd igyekszem én is mihamarabb megtalálni! :) Puszi: Orsi
Tutu-Örök divat:farmer képére szavaznék,pont az egyszerűsége miatt. szerintem a heti témára most mindenki kitett magáért, mindenkinek gratula....
Kár, hogy nem lehet 2-3ra szavazni :( így Tutu - Örök divat farmer-jára tenném a voksom... :)
Megjöttem én is szavazni! :D Én igazából 3 kép között vacilláltam, még pedig :
Tutu - Örök divat farmer
Katka87 - Iron girl
Zoee - Butterfly girl
Tutu mostanában nagyon jókat alkot, ez a fotója tetszik a legjobban eddig, viszont én azt sosem veszem figyelembe, hogy ki nem nyert még a heti témában, Katka képénél nem igazán értettem, hogyan is kapcsolódik a divathoz a vasalás, de a fotó szerintem nagyon is megállja a helyét, Zoé fotóján pedig a mostani divatot valóban fel lehet lelni mind a ruha, a kiegészítők, köröm és frizura terén.
Szavazatom : Zoee - Butterfly girl
Sziasztok!
Vasárnap van, szereztem egy illegális szabadnapot :D így örömömben megkezdeném a szavazást! :)
Elég sok jó kép érkezett a héten! Döntésem először nehéz volt, de aztán úgy gondoltam, hogy olyan valaki képére szavaznék, aki még nem nyert heti témát, és így már kicsivel egyszerűbb lett a helyzet... :)
TuTu - Örök divat: farmer című képére szavaznék!
A fotó nagyon jól sikerült, és nem csak azért kapja a szavazatom, amit az imént leírtam... :)
Gratula a többi nevezőnek is! :)
E heti témánk: "DIVAT".
A heti témát javasolta: Katka87, aki az itt egyelőre nem elérhető, de az oldal hiányában a facebook profilunkra feltöltött "Atit fotóztam" c. képével elnyerte a múlt heti "úton" című heti téma pályázatot.
Reméljük ezen a héten nem lesz ilyen üzemszünet és minden folyhat a rendes kerékvágásban! :)
Hajrá! Nem könnyű a téma :)
Sziasztok!
Gondolkodtam az e heti témán és a Divat-ot választanám! :)
Köszönöm azoknak akik rám szavaztak! :)
Szép fényeket! :)
Üdv,
Kácská
E heti témánk: "ÚTON".
A heti témát javasolta: Solitude, aki a "Lépj tovább..." c. képével elnyerte a múlt heti "a hét főbűn" című heti téma pályázatot.
Hajrá... :)
Na Solitude...már előre várom képeidet..:)
Valóban nehéz dönteni, mert elég jól sikerült ez a hét! Szinte az összes kép nagyon jó lett. Két kép között vacilláltam: Katka: Iron Girl és Zoee: Butterfly Girl.
Nálam a befutó Katka képe lett, az Iron Girl! =o)
Gratulálok mindenkinek aki nevezett a héten, ügyesek vagytok! =o)