Ági! Nem láttam még a bérgyilkosokat! :D Vagy majd az éjjel kapnak el? :))
A múlt heti téma pályázazat győztese: Pestis - Csillagjegyem c. képével, amihez gratulálunk!
Az e heti témánk:
A hét főbűn
Leírás Pestis hozzászólásában (2011-08-15 00:24)
Sok sikert mindenkinek!
Majd még eldöntöm, hogy végzek-e veled.... :D:D Azért köszi a b*szogatást! :D bejött.... :D
Sziasztok!
Még nincs kihírdetve hivatalosan, de úgy néz ki megnyertem a hetet! :) Köszönöm Mindenkinek a szavazatát!
Meg is adnám az új témát, hogy reggel már terevezhetőek legyenek az alkotások!
Egy felsőbb hatalom azt sugallta ma nekem, hogy valami egyszerű témával kellene előrukkolnom, hogy termékenyebb hetet zárhassunk magunk mögött a hét végén. Sokat gondolkodtam, és találtam egy szerintem mindenki által kedvelt témát. Az e heti téma tehát legyen a Karácsony!
Háháá, na jól van ez csak poén volt! :D :D XD
Igazándiból volt már összegyűjtve 6 témám, és azokból sorsoltam ki egyet. Kettöt visszadobtam :D, aztán harmadjára kijött a Hét főbűn. Szerintem ebben sok lehetőség rejlik, hiszen így kapunk 8 témát is egyszerre. Az, hogy miért 8, rögtön megmagyarázom!
Régebben 8. bűnként a hazugságot említették. Tehát így lesz a 7ből 8! :)
Itt egy LINK a bünök részletes leírásával, és megmagyarázásával. Úgy gondolom talán a modell fotózást kedvelőek körében több lehetőséget rejt a téma, de szerintem bármilyen kategóriában lehet találni ötleteket hozzá. Azért a modell fotósok figyelmét felhívnám a bujaságra! :P :) :D
Remélem jó döntésnek vélitek, és sok-sok fotót várok Tőletek!
Üdv, és jó "munkát" ! :)
Én is Pestis- Csillagjegyem cimű képére szavaznék...
Pestis- Csillagjegyem c. képre szavaznék!
Sziasztok! Köszönöm azoknak akik rám szavaztak! Én is szavaznék... Mivel sok választás nem volt így Pestis képére szavaznék de Én a Jóstheteség című képre adnám a szavazatom... Mert ez tényleg nagyon szép munka!
Üdv: Mindenkinek...
Bocsáss meg.... :(