Sziasztok!
Én is leadnám a szavazatom: Zoee - "A zene az életnek olyan szükségelte, mint a levegő..." /Kodály Zoltán/
:D
Üdv,
Katka
Sziasztok!
Most először (de remélem nem utoljára :D ) én is szavaznék, mégpedig Pestis - Pattog a bakelit c. képére. :)
Indoklásként pedig annyit, hogy engem mindig megfognak a retro dolgok és így ennek a képnek is tetszik a hangulata. :)
Üdv.:
XAB
Csatlakozom Pestishez! Zoee " A zene az életnek olyan szükséglete, mint a levegő..."
Nah megkezdeném a szavazást, mert úgy látom mindenki másnaposan fetreng az ágyban vagy alatta... :D
Zoee - "A zene az életnek olyan szükségelte, mint a levegő..." /Kodály Zoltán/ című képére szavaznék.
Most nem magyarázkodok! Ez tetszett a legjobban és kész... :))
Töltsd fel a képet a heti téma témakörbe! Nem tudjuk áttenni! :)
Adminok!
Kitöröltem egy képemet a heti témából és szeretném helyette a "Gitárnyjáték" c. képemet!
Megoldható?
Köszi!
Gratula Ági! Köszönöm én is a szavazatot! :)
Jó kis témát találtál ki! Nekem is volt egy ilyen a tarsolyomban, egy esetleges győzelemnél. :) Gyűjtögetem a témákat, és majd ha nyerek, sorsolok egy kalapból... :D
Sok sikert Mindenkinek a hétre!
Figyelek-figyelek... :P
ahhhhlüke! Te tudod mire figyelj inkább... :D:D:D:D
Sziasztok! Nekem tetszett Zozo85 Real music c. képe és most rá dobnám a szavazatot, mert ilyen képet még nem láttam máshol :) Ötletes!
Üdv. Zoee