Nah hazatértem, én is elkezdenék szavazni! :D
Eőtte azért megemlíteném, hogy szavazás terén is lehetne aktivizálódni, mert mostanában már nincs annyi voks mint régebben. Legalább annyi legyen már, mint ahányan benevztek a hétre, mert ez így elég gyengécske. Már 23 óra lesz és befutott 5 szavazat, ez nem a legjobb...!
Nah és akkor szavazás!
Sok jó kép töltődött ezen a héten is fel :), nehéz lehetne a döntésem, ha csak a látványra hagyatkozok... Nem emelnék ki fotót, mert tényleg szinte midnenki részéről sikerült egy-vagy két szép, és megkapó portrét készíteni. A szavazatomat viszont arra az egyre adnám, amit nem elég látni, nem elég csak nézni, érezni kell, mert a kép mögött nagyon sok érzelem, és hangulat van, amit nem láthatunk még akkor sem ha órákig, napokig csak bámuljuk, mert jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges az a szemnek láthatatlan...ahogy ezt egy róka is mondotta azthiszem... :)
Ági - Az én dívám!
Üdv
I. Katka87 Evil And Good
II. Pestis: John Doe
III.Ági622 Az én dívám!
Bocsi a dupláért!
Katka87: Smile
Szavazok: Ági: "Az én dívám"
Az én szavazatom pedig : Originalcube - Évi portré
A heti témára való nevezés határideje lejárt! A mai napon a szavazatotokat várjuk! :)
Ha jól tudom, akkor vasárnap van, bár amióta szabin vagyok, nem egészen tudom, hogy milyen nap is van... =o)
El is kezdeném a szavazást. Ahhoz képest, hogy a portré alapvetően egy nehéz műfaj, elég sok kép érkezett, és elég sok jó kép érkezett, amelyeknek mondanivalója is volt. Ennek ellenére nem volt nehéz dolgom szavazni, mert a kép amelyikre leadom a voksom azonnal magával ragadott. A többit már kifejtettem a kép alatt, most nem részletezném, a kép beajánlva és így bekerült a legjobbak közé. =o)
Ági622: Az én dívám!
Gratulálok mindenkinek! Ügyesek voltatok! =o)
Pestis- John Doe... Indoklás: azé' me'!
Nagyon szép amit leírtál ide! :) köszönöm!! :)