Én támogatom az 5letet! Mikor Gecsa említette, már akkor is tetszett ez a terv. Témában pedig szó szerint végtelen a lehetőség! Ezáltal pedig sokat tanulhatunk, mind saját, mind mások fotóiból, hogy ki hogyan ragadta meg az adott témát. Főleg az olyan tojáshéjjal a fenekükön lévő kezdők mint pl. én is... :)
Lehetnének nem konkrét témák, pl.: Kék . Ez csak egy szín, bármely kategóriát lefedheti, és érdekes lehet, hogy kinek mi jut eszébe róla, vagy miben valósítja meg...
Pestis
Na igen... az a remek ötlet is a humor kategória után gyorsan abbamaradt...sajnos... De élesszük újra a tematikus hetek ötletét! :) én benne vagyok... ki is kiállthatnánk jövő hétre a témát, és majd kedvet kapnak lassan a többiek is.... :)
A virág téma számomra jó kis kezdés lenne, mivel komolyabban még soha nem fényképeztem virágot... :D
Igen, igen bejelentkeztek mostanság, de nem szóltak semmit, és nem töltöttek képeket sem fel... Moslék az egyetlen aki pluszban még elég régen is lépett be. Tényleg jó lenne ha visszatérnének és pörögnének... :)
Akik meg itt vannak azok maradjanak is, mert durván depis leszek!!! :))
Rejtélyes eltünések.... :D:D Egyébként most megnéztem, és legtöbben a felsoroltak közül a napokban bejelentkezett.... Sajnos eltüntek a top felhasználók...legalábbis én úgy veszem észre... Lecsendesedett most nagyon az oldal.... pedig én úgy pörögnék mindenkivel együtt.... :) Térjetek vissza közénk kommentjeitekkel, és kiváló képeitekkel!!! :)
Sziasztok!
Nekem is, éppen tegnap tűnt fel, hogy régen láttam Terraflexet.
http://fotozok.hu/index.php?lap=feltolto.html&user=319
Elvileg 3 napja volt fent, de minden képe törölve van. Nem értem én sem, hogy mi történhetett... És vannak még akik eltűntek, vagy régen láttam őket. Gecsa, Marcsaa, Moslék...és még lehetne sorolni szerintem. Remélem visszatérnek mindannyian!
Nem értem! :(
Fogalmam sincs miért tünt el.... pedig kedvelte az oldalt szerintem... egy érzékeny búcsút azért vehetett volna.... :)
Digicheeky is így tűnt el, és Skrachlaci is! :(
Huuu Pestis, ez nagyon jó ötlet!! :) Csak szavakat, kifejezéseked adnánk meg, és várnánk ki hogy oldja meg.... Naggggyon tetszik! :D Én most csak mondom mi tetszik, mert konkrét ötletem nincs... :D nah de hosszú még az éjszaka... hátha nekem is eszembe jut valami jo :)