Társalgó
63 hozzászólás
2011-05-09 19:13:11 #602

Dejó! Heti témák! Remek! MEgpróbálok lőni valami érdekeset...

85 hozzászólás
2011-05-09 18:53:05 #601

Sajnos sokan "eltűntek" az oldalról, talán visszatérnek...de szerintem foglalkozzunk azokkal, akik még itt maradtak, az élet nem áll meg:) Az oldal élete hullámzó, de szerintem nemcsak negatívumok észlelhetőek. Visszaemlékezve az elmúlt hónapokra, szerintem több élet volt itt, mint amikor először kezdtem feltöltögetni. Tudjuk be egyrészt a technikai problémáknak, másrészt, hogy mindenkinek vannak saját egyéni elfoglaltságai stb. Reméljük ezután már csak felfelé visz az út, mind kommentelésben, mind a fotók tekintetében.:)

Támogatom a tematikus heteket, főleg mert aki alkotói válságban szenved, netalán tán nincs ötlete, annak jó kis asszociatív játék lehet egy-egy szó, fogalom megadása, mit tud belőle vizuálisan megjeleníteni. Szóval KÉK!

1455 hozzászólás
2011-05-09 15:01:50 #600

Tudom ki tűnt el, és nagyon sajnálom. SALCHEE  távozott az oldalról csendesen. Nagyon szerettem a képeit, remélem átmeneti valami...

1627 hozzászólás
2011-05-09 11:04:26 #599

Deadness admin már ismertette az e heti témát a hírek/újdonságok fórum rovat alatt! A tematikus hetek lényege, hogy minden hétre különböző témákat adunk meg, melyekben mindenki megmutathatja mit tud, mit hogyan lát. A hét végén pedig kiválasztjuk a témában érkezett legjobb fotókat! E heti témánk a KÉK! Ezzel kapcsolatban bármi ami eszedbe jut, alkoss róla egy jó képet, vagy ha már van ehez a témához kapcsolódó fotód, akkor töltsd fel, a leírásban pedig tüntesd fel ezt: heti téma: kék!!

Ennyi lenne....

18 hozzászólás
2011-05-09 10:57:18 #598

Ági622" tematikus hetek tudod hogy új vagyok mit takar ez?

2 hozzászólás
2011-05-09 10:37:12 #597

Mindenkit Üdvözlök! Én tavaj júliusban vásároltam egy fujifilm s1800 ast,és az a bajom vele hogy sűrűn lefagy.

Ki tudja mi lehet az oka? Ha tudtok valami praktikát szívesen fogadnám a tanácsokat.

További szép napot !

1627 hozzászólás
2011-05-09 00:42:04 #595

Jah, meg oda szerettem volna még írni, hogy akinek nem inge............ :)

1627 hozzászólás
2011-05-09 00:28:20 #594

Egy csomó kép eltünt az ajánlottak közül! :( Törölte megint valaki magát? :(

Nagyon fel kellene dobni az oldalt mostmár....

Mivel hétfő van, és a tematikus hetekre sem érkezett több ötlet, kiragadom Pestis felvetését, miszerint a téma legyen egyszerűen az, hogy Kék! Nekem ez tetszett legjobban, csatlakozni pedig nem látok senkit, sőtt akaratot se senkitől.... Nem akarom egyhangúan eldönteni, de szinte biztos vagyok benne, hogy az a két három ember aki esetleg elolvassa eme bejegyzést, és támogatja a tematikus hetek ötletét, belemegy ebbe a témába...

Nah, úgyse olvassátok, úgyse kommenteltek(a tetszikeken kivül), csak pakolgassátok fel észnélkül a még ki sem dolgozott képeket, úgyhogy jóéjt.... Sajnálom, hogy egyre több jó felhasználót veszítünk el.... hogy mi miatt az persze nem egyértelmű, de halvány sejtéseim azért vannak! Még egy kicsit én is kitartok, és küzdök, mert van még egy pár értékes ember itt számomra! :)

Tisztelettel, Ági voltam, vagyok, leszek!

1627 hozzászólás
2011-05-08 12:56:22 #592

Remek!! :) Neked is üdv Gecsa újra itt!! :) A tábor szervezésével kapcsolatban pedig majd szólsz ha kellenek ötletek, segítség!! :)

68 hozzászólás
2011-05-08 12:03:21 #591

Üdv kedves oldaltársak!

Újra itt vagyok és leszek is! Ezt akár fenyegetésnek is vehetitek. :-D  Igazoltan, a rengeteg munkám miatt voltam távol, de mostantól, vagy inkább a jövő hét közepétől, bele fogok erősíteni a fotózásba és a tábor szervezésének véglegesítésébe.

Még egyszer ÜDV NEKTEK! 

Gecsa

FRISS HOZZÁSZÓLÁSOK
Halló
K:S 4 éve, 6 hónapja, 6 napja és 19 órája
válasz 2
nemeric-admin 4 éve, 7 hónapja, 17 napja és 1 órája
TOP 5 LEGNÉPSZERŰBB ESZKÖZ
Gép neve

90%
Gép neve

90%