Társalgó
176 hozzászólás
2011-05-10 21:54:51 #612

Pestis,ez 

1455 hozzászólás
2011-05-10 21:27:42 #611

Sziasztok!

A tematikus hetekkel kapcsolatban lenne egy gondolatom/ötletem. Mi lenne, ha mindig az adott hét győztes fotójának alkotója adná meg a következő hét témáját. Szerintem klafa lenne! :)

Üdv!

Pestis voltam! :)

517 hozzászólás
2011-05-10 10:32:37 #610

Köszi Ági! :)

Remélem meg lesz mind elsőre!  Kicsit parázok! :(

1627 hozzászólás
2011-05-10 10:11:27 #609

Sok sikert Katka a vizsgákhoz!! :)

517 hozzászólás
2011-05-10 08:47:01 #608

Sziasztok!
Sajnos én a vizsgaidőszak + munka miatt vagyok kevesebbet az oldalon.... :(
2 tétel között retusálgatok pihenés képpen és kommentelek. :)
A munka az pedig munka, nincs mese! :(

A Kék téma tetszik, majd töltök fel valamit! :)

89 hozzászólás
2011-05-09 23:31:47 #607

Fitti! szerintem Firmware! sajna...bár nem ismerem az adott típust, de nekünk van egy pár céges Fuji gépünk, egyszerű kompaktok, és óriási csodákat voltak képesek művelni...lemerült aksit szimuláltak, lefagytak, ilyesmi. Szerintem usgyi nézz hozzá firmware-t, vagy szervíz, ha nem bízol benne, hogy meg tudod oldani. hidd el megéri. :)

1562 hozzászólás
2011-05-09 22:40:11 #606
Ejj, te kis szertornás :D Igen, az élet (és minden más - fotózol.hu :) természetes velejárója a változás. Sajnos ezt el kell fogadnunk, mások vagyunk eltérő igényekkel, eltérő kritika-befogadó készséggel :), eltérő szabadidő mennyiséggel. Mostanság nekem sincs túl sok időm fotózni, de lesz ez még jobb. Lesz, aki visszajön, lesz aki nem. A mi dolgunk, hogy jó maradjon itt a hangulat és, hogy segítsük egymást! :)
89 hozzászólás
2011-05-09 22:31:20 #605

Sziasztok! először is, ismét sajnálom hogy néhány húzónév lekerült az oldalról, és tényleg jó lenne tudni mi az oka, de kesergésnek sem szeretnék teret adni, mert alapjába véve "szórakozni" járunk ide. Szerintem elfogadó az oldalon "lakó" közeg, és az újaknak is terem babér, még ha az ember nosztalgikus lény is, és szereti látni a "törzs-neveket". Fotózgassunk, és hipi hopi jókedv móka kacagás... jézusom, vajon mit szívtam... : )

az "elvont fogalmak mint témák" hete felizgatta a fantáziámat! :) 

én is sokat voltam inaktív, de néha nem jutok netközelbe...de azért fotózok mint állat (5629 expó/ 3hónap) :) nem adom fel...lavjú evribodri!

(  szintetikus lehetett  ez mégis... : )  )

6 hozzászólás
2011-05-09 22:29:36 #604

Sziasztok!

Én is nagyon jó ötletnek tartom az ilyesfajta témaheteket, Így valóban kiderül ki mire képes és mit tud kihozni egy-egy szóbol. Érdekes dolgok szoktak ilyenkor születni, de úgy gondolom ez lenne a lényege :) Én is felettébb sajnálom a felhasználók távozását, értékes embereket és képeket vesztettünk, amik szépen tartották, illetve növelték az oldal színvonalát. Jómagam sem vagyok túl régen itt, de szerintem elég sokat fejlődtem az első képeimhez képest, igaz még közel sem vagyok olyan jó, mint például Ági vagy Deadness, de igyekszem :)
Akik még itt vannak, azok maradjanak is, ne hagyjuk feloszlatni ezt a jó kis közösséget, már ami maradt belőle :( Reméljük még viszont látjuk majd őket.

Na de elég ebből, a téma ezen a héten a KÉK, szóval mindenki hozza ki magából a legjobbat és lássuk azokat a képeket :))

Üdvözlettel: Meranir

1455 hozzászólás
2011-05-09 19:17:21 #603

Nem gondoltam, hogy példaként említett témám lesz az éles is... :) Már van is ötletem rá, fejben már láttam és nagyon jó :P, csak hát, lehet kevés leszek, hogy meg is alkossam! :D De majd kiderül, a lepényhal meg utoljára! :))

FRISS HOZZÁSZÓLÁSOK
Halló
K:S 4 éve, 6 hónapja, 7 napja és 6 órája
válasz 2
nemeric-admin 4 éve, 7 hónapja, 17 napja és 12 órája
TOP 5 LEGNÉPSZERŰBB ESZKÖZ
Gép neve

90%
Gép neve

90%
Teljes lista