Mit szólnátok hozzá,ha mindenki feltöltene magáról egy jó kis werk fotót? Egy kreatív werk fotót magadról fotózás közben.:) de ha ez nem tetszik a többségnek, akkor a második téma amit még lehet választani: Az egyik legkedvesebb tárgyad lefotózása színesben, vagy fekete fehérben.
Szóval első: Werk fotó
Második: "kedvenc tárgyam" címmel.
Remélem tetszenek:) én nem tudtam melyiket válasszam első sorban,mindenkettő kicsit abban segít,hogy jobban megismerjük a másikat. Legalábbis én így látom.:)
Irjatok! :)
Szép estét! Zoee
Köszönöm szépen!:)) Nagyon örülök neki!:)) Igyekszem kitalálni a heti témát, és írok még ma este ez ügyben! Van már pár ötlet a tarsolyomban.;)
Addig szép estét mindenkinek! :)
Zoee
Zoee gratula!:)
én is szeretnék gratulálni Zoee, nagyon szép munka. :)
gratula Zoee,szép munka volt.....,,,,
Zoee...gratulálok! :)
Jah, és gratulálok Zoee. Szép munka volt. Kiváncsi vagyok milyen témát választol. :)
Hát ez az! Én nem vagyok fotós, csak szeretem a szépet és a különlegeset. Én most 2500 Ft-os táskával tolom :D:D:D.
A gépet elsősorban családi fotókra/videókra vettem (akkor még jónak számított a hd video + zoom). De egyébként a gép hiányosságait feledteti az a jó érzés, mikor sikerül "kommentképes" fotókat csinálnom vele. Bár az igazság az, hogy több 10 gigányi fotóm van, abból 83db-ot találtam alkalmasnak rá, hogy publikussá tegyem.
De mindenképpen a bridge mellett szólnak pl olyan kényelmi funkciók, mint pl az obicserélgetés nyűgjének hiánya, ár, méret, stb. De hát épp ez és ehhez hasonló dolgok adják a bridge gép létjogosultságát. A megapixeleket egyébként meg igazából lesz@rom. Sose használom maxon, mert én is érzékelem amit mondtál, hogy túl sokat akarnak rápaszírozni a szenzorra. Inkább legyen jó minőségű 5 mpixel, mint zajos, foltos 10-es.
Itt szeretnék Fractal-nak válaszolni:
Egyet értek, a felhasználási terület és a fotózással való későbbi célok kereszteződésének a tárgya, hogy az ember milyen fényépezőgépet vesz. Az egyik legdrágább hobbi.. sajnos.
A hétvégén vettem egy olcsó! fotóstáskát (mert a régi, már eleve elég nagy táskába már nem fértem el, és szétmentek a zippzárak is...), 30 ezerért! És nincs még egy éve, hogy dslr-t vettem, ez már a harmadik táska, bár tény, hogy ez az első, igazán minőségi cucc (Dörr), az előző logic case is 13 ezer ft volt... :( A kb feleekkora lowepro táskák 30 ezer felettiek voltak, de láttam 50 ezerért is...
Eszméletlen, hogy milyen árak vannak, és ezek csak a kiegészítők... úgyhogy.. igen, a pénz eléggé mérvadó egy gépvásárlás előtt álló fotósnak. :(
Úgy látom viszonylag sokan fotóznak az oldalon kompakt géppel, ezért jó ötletnek tartanám ha ezeket a fotókat meg lehetne jelölni (mondjuk létezne egy külön tag) hiszen az elbírálás nem lehet azonos DSLRel lőtt képekével,
Amúgy az oldal nagyon tetszik, jó a hangulat sok a segítőkész fotós, Újoncként ez a meglátásom :))