ebben a témában én is Zoee-Underwater című képére adnám le a szavazatomat.
szid
Akkor én szavaznék... :) Legjobban Zoee Underwater cimű képe tetszett ebben a fordulóban... :)
Viszont Pestist külön díjaznám az ötlet és az igyekezet miatt! :) Habár nem láttam végül a nagy tervet, ő lelkesedett legjobban.... Láthatjátok a nagyon nagyon kék képén.... :D:D:D
Mindenki nagyon ügyes volt!! :)
Pusszantás!
sziasztok, nemrég csatlakoztam az oldalhoz, remek kezdeményezésnek tartom. Remélem egyik remek eszköze lesz a fejlődésnek. Ha időtök,kedvetek engedi nézzétek meg a képeimet. Minden véleményt szívesen látok. Jó fényt!
Jójó, ráérsz! :) csak nyugiba... :)
Meg-meg, és gondolkodok, de nagyon kevés időm van.. :( Bocsi, hamarosan válaszolok, ma tuti.
Deadness... Én irtam neked egy levelet tegnap előtt... megkaptad? :)
Sziasztok, mindjárt bővítem a szabályzatot.. :) A Hírek, újdonságok topikban lesz..
A tematikus hetekkel kapcsolatban az lenne a kérdésem hogy hány képet lehet feltölteni a témával kapcsolatban, lehet hogy már volt róla szó de lemaradtam...
....jó ötlet,én arra gondoltam, lehetne esetleg külön kategória erre,vagy az túl sok munka lenne az adminoknak? mindig az aktuális hét képei lennének benne,utána archivba kerülhetnének.onnan is vissza lehetne nézni őket.????
Sziasztok Én is szavaznék ha lehet....:-) Nekem blackswan alkotása (Nyugalom) tetszett a legjobban azért mert nagyon jól sikerült ábrázolnia a kék színt és az átmeneteit...:-) Én is szerettem volna az Ég kékjét lefotózni hasonló átmenettel csak sajnos nem volt olyan az időjárás... Természetesen a többi alkotás is nagyon jó lett! Üdv: Mindenkinek!