Akkor francia ágyat se vegyetek mert tavaly annak a rugója ütötte ki a fogam.
Jaja, most hétvégén lesz is, de még kérdéses hogy sikerül. Egyébként nem rég jöttem a fogorvostól, lecsiszolta a fogaimat hogy majd a szép új "bolti" koronák felkerülhessenek... tiszta vér voltam... :(
Kedden kapom meg a véglegeseket, addig műanyag...
Na de nem stresszellek benneteket, az féléves/éves vizitre meg tessék mindenkinek eljárni! :D
Hule kocsog rozsoskifli!!! :D De jó a rosszban, hogy fogatlanul is tudsz fotózni ;)
fuh.... az durva..... :(
Mostmár nem fogunk!! :D
Én letörtem elöl a fogaimat... :( Bérletem van a fogorvoshoz... Ne egyetek rozsos magvas kiflit sohaaaaa....
Jelentem én csajos hosszú hétvégét tartottam, de már itt vagyok! ;-)
Üdv mindenkinek: Gecsa
Már napok óta meg van halva az oldal.... :( hát hol vagytok embereeeeek? :( :D
Jajaaa. :)
Ezt amugy gondoltam hogy márkafüggő is. :)
Hát igen. :)
Ezért jó egy ilyen oldal. :)
Mindíg tanul az ember. :)
Keresgéltem a neten, mert ez a kérdés gépfüggő, ahogy észrevettem. Ha jól tudom, Neked Pentax K200D géped van.
Ezt találtam:
Hosszú expozíciónál a Pentax K200D hasonlóan teljesít, mint a K10D, igaz a szenzor két sarkában kissé erősebb felmelegedés tapasztalható. A hotpixel kivonás nélküli képeknél ISO200 érzékenységnél 10 perces expozíciónál a kép felső két sarkánál (a szenzor alsó részén), valamint középtájt vehető észre sötétzaj, legalábbis a szintállítással kiemelt képeknél. A normál, módosítatlan felvételeknél csak a hotpixelek látszanak, ezekből nicns túlzottan sok.
Bekapcsolt hotpixel szűrés mellett a hotpixelek eltűnnek a képről, s a sötétzaj egy része sem látszik már a szintállítás ellenére sem. Jó hír, hogy a hotpixelek kivonása a RAW képekben is megtörténik. Rossz hír viszont, hogy a hotpixelek kivonása nem a szomszédos pixelek interpolációjával történik, hanem egyszerű kivonással, emiatt a korábban zavaróan világos képpontok helyén zavaróan sötét pixeleket láthatunk. A hotpixel kivonás tehát elsődlegesen sötét tónusú témánál lesz hasznos.
Itt a link, vannak páldaképek is:
http://pixinfo.com/cikkek/pentax_k200d.5
Üdv
U.i.: Örülök, hogy mondtam valami hasznosat újoncként... :)
Azt meg hogy? :D:D:D:D