Ötlet!!!! Indulj el esőfelhőket fényképezni! Tutira kisüt a nap :D. Én mikor villámokat akartam fotózni, egy pillanat alatt elállt a vihar :D
Semmi gond! :)
:D:D:D.
Bocsi!
Végre szabadnapos vagyok, erre elborul és esik... :(
Köszi Neked is! :)
Jól emlékszel, nem tükrössel, sőt nem is fényképezővel, hanem mobillal nyomtam eddig! :D
Az biztos, hogy sokat, nagyon sokat kell még tanulnom hozzá!
Gratulálok az új gépedhez!! Nagyon jó választás, már amennyire fel tudom mérni :) !!
Durva váltás lesz meglásd, mert ha jól emlékszem nem tükrössel nyomtad eddig, és most meg itt egy nem is olyan alsó belépő szintű...
Na szóval... eredményes használatot!!
Köszönöm!
Igen elég sok cikket, fórumot, véleményt olvastam végig a vásárlás pillanatáig.
Reméltem, hogy jól döntök, és nem fogom megbánni.
A gépszíj efektus az biza igaz lesz... :D
Máris táska + állvány + makró közgyűrű + még ki tudja micsoda van betervezve, de azért majd csak idővel.
Most még csak tanulgatok, kitapasztalom a gépet, kitanulom a fotózás csínját-bínját, aztán majd meglátjuk mi lesz. :)
A segítségeket pedig előre is köszönöm!
Biztos, hogy lesz rá szükség!
Üdv
Pestis
Először is gratulálok az új gépedhez, a legjobb választás volt szerintem ebben az árkategóriában.
Nem akartam elötte írni, hogy ne befolyásoljam a döntésedet. (Én is Nikon párti vagyok, a D90-et meg különösen jó gépnek tartom.)
Gondoltam úgy is sok cikket elolvasol elötte és jól átgondolod.
Innentől kezdve már nincs megállás. :))) Téged is elkap a gépszíj. Egymás után veszed majd a kiegészítőket. Rendszervaku, obik, állvány, még egy vaku, távkioldó, egy utolsó obi, egy kis szűrő, egy legutolsó obi. :))) De ez így van rendjén.
Igazából az elején kell eldönteni, hogy melyik márkát választod, mert pont a kiegészítők miatt később már nagyon nehéz a váltás. Amelyik márkát választod, valószínűleg azzal fogsz megöregedni. Legalábbis nekem ezt mondták a vén fotósok. Szerencsére a legjobb döntést hoztad.
Mégegyszer gratulálok.
Ha valamiben meg segíteni kell írj nyugodtan, szerintem itt mindenki szívesen segít.
Köszönöm!
Remélem nem hozok rá szégyent! :))
Sziasztok! Hallottam egy olyat, hogy a Canon Eos 300D -nél 20.000 expo után romlik a képminőség. Esetleg valakinek tapasztalat, vélemény? Igazából eladnám az egyik gépemet, és egy ilyet akarok venni, ez érdekelt, hogy ne nyúljak mellé. :-))