Nem volt még ilyen álmom a géppel kapcsolatban, de nem is akarok... :D
Amúgy az eddigi expószámot hol lehet megnézni? Mert a képek számozása újraindul mindig mikor letörlöm őket...
Sziasztok!
Valami borzalmasat álmodtam az éjjel... :(
Nem sűrűn emlékszem az álmaimra de erre kristály tisztán. Egy fotózáson voltam, olyanon ami a géptől hosszabb záridőt igényel. Megnyomtam az exponáló gombot és úgy maradt a gépen, tehát tükör fel és annyi. És nem bulb volt vagy ilyenek mert soha többet nem csinált semmit, úgy maradt... :( Szerencsére csak álom volt... :)
Egyébként mostanában elég furcsán hosszabban és hangosabban csattan a zárszerkezet benne, mondjuk azt az expo számot amit a gyártó garantál hogy "tökéletes" képet csinál, már meghaladtam. Másfél éves a gép, lehet ideje cserélni????
Csak az aszcendensem....van néhány jellemző vonás :)... de szeretem a skorpiókat :P :D
:) Te is az vagy Esel?
Nyehehehe... jó jegy az a skorpió :D
Deadness örülj neki hidd el :D :D dilis skorpió vagyok :P acél ideg kell hozzám stb...
haha! :D
Ezt nemnek veszem :(
:D
:D milyen romantikus ha a fotós oldalon kérik meg az ember kezét! :))
Király.
Nem tudom Pestis, ha én formázom a kártyát akkor is folytatja a számozást. Én olyan 18.000 expónál járok és 15.000-ig garantál a gyártó "tökéletes" képeket. :) Kicsit félek mi lesz a géppel! :(