No, azt még akár a fotózásban is hasznát veheted, már mint a világítást! :D Mármint a fények használatát! Nah, érted!? :DDDDD
Azt gondoltam, hogy festés, csak az nem tudtam hogy milyen aspektusban :D Pesti színházban volnék világosító és még csak olyan próbák mennek ahol csak ügyeletben kell lenni....
Most csak besegítek pár napot, de imádom csinálni! Festés! :) Édesapám szobafestő és néha elmegyek neki segíteni amúgy meg munkanélküli vagyok! :( És Te mit dolgozol hogy semmi dolgod? :D
úúúú... mit dolgozol?
Hát nekem volt elég! :D Ma is tanultam újdonságot még pedig 3 méter magasan bal kézzel festeni 1 órán át felfelé nézve! :D
Én is 8 óta dolgozom 22-ig (csak jóformán semmi dolgom) :D:D
Amúgy nem tiltja a szabályzat, hogy egy ember egyszer egy párbajon vegyen részt :D (vond el a figyelmét!!!! /jedi elmetrükk/)
na jó de én reggel 7-től fél 6-ig dolgoztam az nem elég korán?:D De ahova mentünk ott még net elérhetőség sem volt úgy hogy még az eseményeket sem tudtam követni! :S
Aki korán kel Tutu-t lel :D
igen éééértem! hááát, még tanulgatom, de igen, erre gondoltam én is hogy elég szerencsés vagyok...meghát nekem itt egy egész lámpapark áll rendelkezésemre fotózni, meg tele van témákkal az épület.... jó ez...