megint egy jó kis vidi! gyönyörűek a modelljeid!!! *.*
Kácská! :D Ez nagyon jó lett, szerencsés vagy hogy két ilyen szuper csajjal dolgozhatsz! :)
Új werk videót készítettem, még hozzá a múltkori Pin up-os fotózáson készül videót vágtam meg. A videót itt tekinthetitek meg, jó szórakozást! :D
Üdv,
Kácská! :)
:D Ó dehogynem a munkaadó mindig jófej, főleg ha nem nyavajog és fizet rendesen! :DDDDDD
amúgy meg a tapasztalat azt mutatja hogy a bók és a romantika nem ér semmit... gonosznak kell lenni!! nyehehehehe...muhahahahaha
munkát adnék és nem vagyok jó fej????? hááááááát...szóhoz sem jutok :D
még szerencse, hogy nem szoknyába szoktam XD Am meg Te így csábítod a lányokat??? :D Nem szép dolog! :D
jóóóóó... akkor festeni kéne nálam...létrázol én meg alulról nézem....őőő... ahogy festesz :P :D (bocs:D)... viccet félre rakva, ha festeni kell szólok :)
Am meg a bizonyos aspektusba minden beletartozik sőt még mázolni is tudok! Szóljatok ha valakinek festő kell állítólag jobban csinálom mint a férfiak (ezt mások mondták) :D Vagy más miatt mondhatták? :S :D
Hát igen a szöszke az enyém csak most nulla fotómasinám van :D :D de büszke vagyok a Kácskára ;) amúgy tényleg jók a csajok!!