Orsi!
Jobbulást a kicsinek!
Szia Orsi! Jobbulást a picinek!
Örülök hogy tetszett a videó, igen próbálom mindig megteremteni a jó hangulatot a fotózásokon! :)
A zene: Maroon5 - Moves like Jagger
Katka
Látom megy a hülyülés ezerrel...beszáltam volna, de beteg a kicsi, úgyhogy tegnap egész este lázat oltottunk...:( Katka, nagyon tetszik az új videód...látom, mindig nagyon jó hangulata van egy ilyen fotózásnak...:) Megkérdezhetem,hogy mi a címe ennek a számnak? Köszi!Puszi Nektek: Orsi voltam
Örülök, hogy örülsz, hogy.... :D nah jó örülök én Neked, de azért itt nagyobb szokott lenni a forgalom, most meg sehol senki... kukuuuuuccccccsss
Itt vagyok! :D Örülök hogy tetszett a werk... :)
nah szép...eltünt mindenki... :(
nem tudom mi az a poroszpók! (illetve ha a porosz nemzetiségű pókokra gondolsz, akiket jógira és meditációra szoktam tanítani akkor csak egy kérdésem van: honnan tudod Te ezt??? jézusom, figyelsz???...).....nem mondanám, csak szeretem az asztrológiát, és megfigyelni hogy egyes emberekre mennyire illik nagyjából a jegyük... de igazából van pár jegy, amit nagyon szeretek...eeenyi
Szóval te poroszpók guru vagyol! :D Nofene!
hulya... :D a bakot.... hááááát.... .... ............... ismerek bak nőt :D bika én vagyok (és én is ilyen vagyok, hogy néha indokolatlanul vagyok vidám), az ikrek meg ilyen jegy....
Tutu!
Nem hagyom elveszni a forumban a legfőbb kérdésem: török???