Amúgy én is a minap találtam ki egy jó kis játékot, amit régebben játszottam egy fórumon... :)
Annak az lehetne a neve, hogy üsd a képet...
Ott a neten keresgéltünk hozzá képeket, de itt úgy gondoltam, csak saját fotóval kellene játszani. És nem saját képként feltölteni, hanem csak egy linket berakni a képről az erre létrehozott fórumon.
A lényege az, hogy, ha én felteszek egy fáról képet, akkor a következő ember mondjuk egy fűrészről csinál képet, aztán a következő rozsdáról...stb. Mindig valamit ami "üti" az előző képet. Persze a fotókat azért művészien megoldva...
Ha tetszik, majd azt is elkezdhetnénk valamikor! :)
Most pedig lassan megyek aludni, mert 4kor ébresztő... :(((
Jóéjt! Sziasztok!
Na ma este moziztam egy jót ezért most megyek is tentézni! jóéjt mindenkinek!! :)
Szép éjszakát mindenkinek!
S.L.
Jó ez a kis werk :)
Halihóóóó fotozok lakók! :)
Újabb werk videóm készült el délután. :) Ez egy régebbi (2011.03.05) fotózás werk-je, csak most volt időm megcsinálni. A videós félig Ati volt, félig én. :) A képek egy részét feltöltöttem ide is. A videó itt tekinthető meg. :D
Jó szórakozást! :)
Üdv,
Kácská ;P
Azért azt megnéztem volna! :D
XDDDD Késő bánat.... XDDD
Miért, az nem vet rád rossz fényt, hogy kiirtad ide mindenkinek, comfixben mászkálsz otthon? :D:D
Áh neeem, feladtam! :D Amúgy is rájöttem, hogy rossz fényt vetne ez rám... XDDD
Már új projekten dolgozok... :)
Comfix ... Hááááááááhhhhh! Azt azért én is lesném, ahogy combfixben szaladgálsz! =oD
Jónak tűnik ez a játék is. Ha jól értem akkor ez olyan mint a kő-papír-olló csak hardcore verzióban =oD