Szerintem ne magyarázkodj Nyest... :D
Jó jó, csak ugye látom a minőségi különbségeket a fixed meg a kitfos közt! :D
Azért köszi a vígaszt! :D
Naa :D Látod, szép képeket lehet vele csinálni, de nekem most már az én obim az etalon. A régi obijaimon próbálok kézzel-lábbal túladni :D Nem is használom őket, csak ha nagyon kell a nagy látószög.
Ne rontsa a kedvem Nyest Úr! :D
Úgy értem az első mondatomat, hogy sajnos aminek ilyen nagy a zoom tartománya, nem fix a fényereje, és viszonylag olcsón meg lehet venni, azok általában gyengébb optikai teljesítménnyel rendelkező obik, kb. a kit objektívekkel egyező teljesítmény.
Mivel nagy a gyújtótávolság tartománya, ezért ez még a nagyon gyengusz objektívek közé tartozik. Teljesen átlagos teljesítmény, lehet vele jó képet csinálni, de igazán pengeéles, brilliáns képeket nem, habár ezt úgy is csak az után érzi az ember, hogy ha már lőtt pár fotót egy igazán jó objektívvel.
Mondjuk ne hallgass rám, belőlem az beszél, hogy én már nem tudnék ilyen obikkal fotózni. Nézz vele teszt képeket, olvass róla teszteket, és meglátod.
Szép jó estét mindenkinek!
vélemény?
köszi:)
Nekem tetszik a játék ötlet...Katka nagyon jók a werkjeid...nem csak ez, hanem a többi is..:) Ösztönző,hogy egy nap talán én is eljuthatok ilyen szintre...bár az még jó messze van...:)
Tutu, te milyen gépet készülsz venni? Mondtad,hogy karácsonyra lehet meg lesz...:)
Na, látom még senki nem mozgolódik, csak én.... mindegy!
Egy óra körül szorítsatok értem, mert állásinterjúra megyek! =o)
Szép napot Mindenkinek! =o)
Áh.. inkább kussolok :D