Uhh gyerekek, most olyan szentimentális lettem amióta esküvőket fotózok :) Kedvem lenne férjhez menni! :D
Még nem nagyon tudom mit is akarok :)..., de utcán szeretnék fotózni azt tudom, úgyhogy tele mindenféleképpen....csakhát az ár/minőség... :/
Én a fixet ajánlanám... :) de attól függ, mit szeretnél fotózni!?
Nekem is 1000D-m van, de én az IS nélküli obival vettem (nagyon hülye módon)... és szeretnék mésikat rá de több opció is van... fix 50, teléből 3 fajta, gondolkodtam még a stabilizátoros 18-55-ön... nem tok dönteni... :/
A kites obik amúgy is elég rosszak, úgyhogy szerintem jó, ha van képstabilizátor. Igazából, nekem Canon 1000D-m van, képstabilizátoros kites obival, de az üzletben lehetőségem volt a kezembe venni egy stabilizátor nélküli obit, ami már csak ránézésre is sokkal ócskább volt, mint az enyém.
Kérdés, hogy neked megéri-e. Annyira nem életbevágó, viszont nagyon jó, ha van!! Én azt mondom, nekem megérte stabilizátoros obival vennem a gépet, bár a kites obit két hónap alatt "kinőtem", és vettem egy fixet! :)
Sokat számít egy képstabilizátor egy obinál? Úgyértem ha nagyjából csak az a különbség két obi között az meghér plus 20-at?
S.L.
Én a másik fórumon kértem segítséget...pillantsatok rá, ha van időtök...köszöntem...:)
A választ meg köszi... nem tok dönteni :/ :D
Épp azért kérdeztem, mert ár/érték arányban csupa jót írnak róla, de azért a véleményetekre kiváncsi vagyok. Az a baj hogy muszáj a kitobi mellé/helyett valami és jelen pillanatban ennek az ára a max amim van... :/
Nagy Nikolett Zoé! Hozzám jössz feleségül?
:D