Sajnos nem ismerem mindkét gépet kifogástalanul, viszont azt tudom, hogy mindekettő viszonylag régi, 5-6 éves fényképező. Az s9500-at sokan a bridge-es gépek királyának tartják, kiváló gép, de a 40 ezer ft-ot picit én drágállom éppen ezért érte, amikor 42 ezer ft-ért már S1800-at lehet kapni, ami nagyobb felbontású, jobb szenzora van, és nagyobb az lcd kijelzője is, mindezt újonnan, garanciával.
Tapasztalat hiányában nem tudom melyik lehet valóban a jobb.
Lemaradt a kérdőjel a mondat végéről és így féreérthető lehet.Tehát ha valaki tudna tanácsot adni a fényképező vásárláshoz megköszönném.
Sziasztok!Láttam a vaterán egy Finepix s9500-as gépet 40000Ft-ért.Érdemes lenne megvenni az s5600-as helyett:
Értem, köszi!!! :)
Szia Beboci!
Két okból:
- minőség: látszik az elnagyolt szelektív színtelenítés a rácsok körül
- téma: kutyát, bármilyen állatot rács mögött csak akkor fotózunk (etika), ha nagyon erős képi elemekkel, kompozícióval megtámogatod a mondanivalót, itt pedig ez nem sikerült maradéktalanul
De inkább az utómunka miatt nem.
De tudod mit? :) Mivel a kutya szeme szépen csillog, megesett rajta a szívem.. mehet publikusba. :)
:O Én csak 1x küldtem el! Bocsi!
Miért nem került ki a legutolsó képem? :( Pedig szerintem megfelel mindennek! Vagy mégse? :):)
Miért nem került ki a legutolsó képem? :( Pedig szerintem megfelel mindennek! Vagy mégse? :):)
A vaterán volt ennél drágádd s9500-as is.Nem tudom az új árát.Megnézem az s1800-at mit írnak róla.Köszi a segítséget.